Detalii șocante în cazul studentei moarte de la Medicină. Oamenii legii i-au găsit cinci coliere la gât

Noi detalii macabre ies la suprafață în cazul studentei moarte la Iași. Fata avea cinci coliere de plastic la gât, toate cu nodul la gât. Anchetatorii i-au găsit o probă definitorie în buzunar și au aflat că tânăra nu a lăsat un bilet de adio.

S-au aflat noi detalii în cazul morții studentei de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Iași. Oamenii legii au găsit ceva uluitor într-unul din buzunarele fetei și nu exclud nicio variantă în acest caz. Fata nu a lăsat un bilet de adio, așa că anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a afla cauza exactă a decesului.

O studentă, în vârstă de 22 ani, a fost găsită decedată într-o pădure din zona Sărărie. Alarma s-a dat puțin după ora 15:00. Maria a fost descoperită de un amic care a cerut ajutor. Joi seara, Maria Andreea Albu s-a despărțit de câțiva prieteni spunându-le că merge în zona pârtiei pentru a fuma o țigară. Studenta Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Iași a plecat și nu a mai venit înapoi. Atunci părinții tinerei au început să se îngrijoreze, așa că vineri, 8 ianuarie 2021, au mers la poliție să o dea dispărută. Prietenii fetei au mers în zona în care studenta a spus că se duce, să o caute.

La scurt timp, au găsit-o pe fată. Ea a fost descoperită moartă cu fața în jos. Colegii au sunat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului au sosit echipaje de poliție și un echipaj medical. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să declare decesul. Tânăra avea semne de moarte biologică instalate, cel mai probabil decesul survenise joi seara.

Misterul celor cinci coliere din jurul gâtului
Anchetatorii au găsit cinci coliere de plastic, la gâtul fetei. Vineri după-amiază, oamenii legii au luat în calcul toate posibilitățile așa că au apelat și la ajutorul unui câine polițist. Inițial, polițiștii au crezut că au de-a face cu o crimă, însă apoi s-au gândit la o posibilă sinucidere. Tânăra avea legate 5 coliere de plastic în jurul gâtului. Colierele respective sunt folosite de regulă la fixarea capacelor pe jantele atutoturismelor.

Cele cinci coliere aveau nodul în față, semn că studenta le-a legat singură. Surse din cadrul anchetei au precizat că într-unul din buzunarele fetei a fost găsit un bon fiscal de la un magazin de bricolaj, semn că fata și-a cumpărat singură respectivele coliere. Oamenii legii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Vineri după-amiaza, trupul neînsuflețit al studentei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași (IML) pentru necropsie.

„În jurul orei 15:30, polițiștii Secției 2 Poliție Iași au fost sesizați prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaște, și care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. De precizat este faptul că părinții acesteia au sesizat în jurul orei 15:00 dispariția fetei”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județan (IPJ) Iași.

În urmă cu doar șase ani, o adolescentă a fost strangulată de iubit cu un colier de plastic asemănător. Crima a avut loc în parcul Copou.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.