DETALIUL ÎNFIORĂTOR DINTR-UN SELFIE FĂCUT DE O FEMEIE: ”M-AM SPERIAT ÎNGROZITOR DE TARE”

Sara Medeiros era singură acasă și i-a trimis un selfie iubitului ei cu noua pereche de ochelari pe care și-a cumpărat-o. Însă, în fotografie, a observat un detaliu care i-a dat fiori reci pe șira spinării.
În timp ce aștepta un răspuns din partea iubitului ei, femeia a analizat fotografiile îndeaproape și a observat ceva bizar în reflexia lentilei: un băiețel și o altă persoană mai înaltă, care se afla în dreapta lui.
Femeia este mamă a trei copii, de 2, 14 și 18 ani… însă susține că în acel moment nu era nimeni în casă. Sara a tras o sperietură de zile mari după analiza selfie-ului!
„Stau în bucătăria mea, cu fața spre sufragerie. Aici se află masa mea de sufragerie neagră și 4 scaune. Asta ar trebui să vezi în reflexia de pe ochelarii mei. Văd, însă, două figuri, un băiat tânăr stând în stânga și o figură mai înaltă în dreapta, una lângă alta. Acum ar trebui să menționez că eu cred în / și sunt total deschisă în ceea ce privește existența spiritelor / fantomelor / entităților.
Mi s-a spus că am un spirit de băiat tânăr atașat de mine și că există, de asemenea, o energie întunecată. Oricum, nu sunt sigură dacă asta se reflectă în ochelari, dar văzând asta m-am speriat îngrozitor de tare”, a povestit femeia.
Internauții au fost înspăimântați atunci când au văzut fotografiile, iar unul dintre ei a mărturisit că era să cadă de pe scaun: ”La naiba! M-a speriat de moarte! Efectiv, era să cad de pe scaun și m-am dat înapoi când am văzut imaginea. Este atât de înfricoțător!”.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *