DETALIUL ÎNFIORĂTOR DINTR-UN SELFIE FĂCUT DE O FEMEIE: ”M-AM SPERIAT ÎNGROZITOR DE TARE”

Sara Medeiros era singură acasă și i-a trimis un selfie iubitului ei cu noua pereche de ochelari pe care și-a cumpărat-o. Însă, în fotografie, a observat un detaliu care i-a dat fiori reci pe șira spinării.
În timp ce aștepta un răspuns din partea iubitului ei, femeia a analizat fotografiile îndeaproape și a observat ceva bizar în reflexia lentilei: un băiețel și o altă persoană mai înaltă, care se afla în dreapta lui.
Femeia este mamă a trei copii, de 2, 14 și 18 ani… însă susține că în acel moment nu era nimeni în casă. Sara a tras o sperietură de zile mari după analiza selfie-ului!
„Stau în bucătăria mea, cu fața spre sufragerie. Aici se află masa mea de sufragerie neagră și 4 scaune. Asta ar trebui să vezi în reflexia de pe ochelarii mei. Văd, însă, două figuri, un băiat tânăr stând în stânga și o figură mai înaltă în dreapta, una lângă alta. Acum ar trebui să menționez că eu cred în / și sunt total deschisă în ceea ce privește existența spiritelor / fantomelor / entităților.
Mi s-a spus că am un spirit de băiat tânăr atașat de mine și că există, de asemenea, o energie întunecată. Oricum, nu sunt sigură dacă asta se reflectă în ochelari, dar văzând asta m-am speriat îngrozitor de tare”, a povestit femeia.
Internauții au fost înspăimântați atunci când au văzut fotografiile, iar unul dintre ei a mărturisit că era să cadă de pe scaun: ”La naiba! M-a speriat de moarte! Efectiv, era să cad de pe scaun și m-am dat înapoi când am văzut imaginea. Este atât de înfricoțător!”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.