DETALIUL INTIM DIN VIAȚA LUI PEPE A IEȘIT LA IVEALĂ! ARTISTUL A PLĂTIT FEMEI, PENTRU A FACE AMOR: „DA, E ADEVĂRAT”

De-a lungul timpului, de numele lui Pepe s-au legat numeroase controverse, mai ales în perioada de după despărțirea de Oana Zăvoranu. Dar nici în mariajul cu Raluca Pastramă nu l-au ocolit picanteriile, căci la un moment dat, a făcut câteva dezvăluiri inedite și neașteptate.
Acum câțiva ani, cu puțin timp înainte de a deveni tătic pentru a doua oară, Pepe a fost invitat într-o emisiune de televiziune în cadrul căreia i s-au pus numeroase întrebări indiscrete.
Una dintre acestea a fost dacă a apelat sau nu vreodată, contra cost, la serviciile intime pe care le poate oferi o escortă. Degajat și asumat, Pepe a recunoscut „escapada”, dar a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Tot la momentul respectiv, artistul a povestit că nu i-a fost infidel Ralucăi Pastramă.
„Da, este adevărat” a răspuns Pepe, atunci când a fost întrebat dacă le-a oferit bani femeilor, pentru servicii sexuale. Într-o notă de amuzament, artistul a întrebat dacă se iau în calcul și cadourile pe care le-a oferit femeilor, de-a lungul timpului.
De cât timp îl înșela Raluca Pastramă pe Pepe
Raluca Pascu își înșela soțul încă din cursul anului trecut, a dezvăluit un prieten din anturajul fostului cuplu. Potrivit mărturiilor acestuia, Pepe ar fi descoperit relația extraconjugală a soției sale și, ulterior, a început investigațiile despre povestea de dragoste interzisă care se consuma în paralel cu mariajul lor. Cu dovezile strânse, latino lover-ul a plănuit fiecare pas al răzbunării, a mai precizat sursa.
În vârstă de 41 de ani, Pepe știa că Raluca l-a înlocuit în inima ei cu un milionar din Qatar, care locuiește de ceva vreme în România. Cu săptămâni bune înainte de 2 noiembrie, când a anunțat divorțul, cântărețul a strâns dovezi despre soția și amantul acesteia. Surprinzător este că artistul îl cunoaște pe rivalul său, a subliniat prietenul care a acceptat să vorbească sub protecția anonimatului despre acest subiect delicat.
“Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp, el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a dezvăluit un apropiat din anturajul fostului cuplu pentru publicația Playtech.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.