Detaliul pe care unul dintre fiii Angelei Balint l-a ignorat, în timpul căutărilor mamei sale. Ar fi putut face diferența

Unul dintre fiii Angelei Balint, femeia căutată de 19 zile și găsită astăzi, a povestit la Acces Direct că a ignorat un detaliu extrem de important, în timpul căutărilor mamei sale, fără să știe că acesta ar fi putut să-l conducă la locul în care aceasta se afla.

Detaliul ignorat de unul dintre fiii Angelei Balint, în timpul căutărilor
Detaliul care ar fi putut face diferența
Angela Balint, femeia căutată timp de 19 zile de către familie și autorități, a fost găsită luni dimineață fără suflare. Chiar dacă aceasta a fost căutată neîncetat, trupul său neînsuflețit a fost găsit astazi, chiar în apropierea casei.

Detaliul ignorat de unul dintre fiii Angelei Balint

În cadrul emisiunii de astazi, de la Acces Direct, unul dintre băieții Angelei Balint a precizat că în timpul căutărilor mamei sale nu și-a dat seama să țină cont de un detaliu extrem de important. Astfel, spune bărbatul, în timp ce încerca cu disperare să dea de urma celei care i-a dat viață, nu a reușit să-și dea seama că, de fapt, câinele familiei devenise foarte agitat și încerca să-i semnaleze că ceva nu este în regulă.

Chiar dacă situația era una disperată, acesta nu a băgat animalul în seamănă, care, spune bărbatul, ar fi încercat, poate, să-i semnaleze că mama sa era în apropiere. La Acces Direct, unul dintre băieții Angelei Balint a povestit cum au decurs căutările, precizând cu regret că a fost chiar în zona în care a fost descoperită mama sa, însă nu a reușit să ajungă în locul exact, din cauza zăpezii prea mari din zonă.

”Eu eram la 20 de metri de ea. Dacă mergem doi metri… Nu am putut să intru, m-am băgat pe malul apei și era zăpada mare. Câinele lătra, dar nu l-am ascultat și l-am chemat înapoi. Nu mi-a trecut măcar o idee prin minte să cobor, că poate o zăream. De aici până la noi acasă este un kilometru. Am umblat pe la Deva, am zis că poate este în zonă la noi, am fost și aici, doar că nu am intrat din cauza zăpezii. Nici nu aveam cum să mai gândim. Aici, pe platoul acesta, mama venea si aduna urzici”, a spus bărbatul, distrus de durere,

De asemenea, soțul Angelei Balint a precizat la Acces Direct că are numeroase semne de întrebare cu privire la moartea soției sale și crede că, de fapt, trupul neînsuflețit la acesteia a fost pus intenționat acolo.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *