DETALIUL RUȘINOS OBSERVAT DE FANI ÎNTR-O FILMARE FĂCUTĂ DE CRISTINA ȘIȘCANU. EXPLICAȚIA ULUITOARE A VEDETEI

Cristina Șișcanu a fost prinsă pe ”picior greșit”, iar fanii n-au iertat-o! Vedeta a publicat mai multe secvențe după o filmare pe contul ei de Instagram, iar internauții au observat un detaliu rușinos.

În ultimele luni, Cristina Șișcanu a fost în centrul atenției datorită participării sale în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Soția lui Mădălin Ionescu și-a ținut, în permanență, fanii la curent cu tot ceea ce a făcut, însă… recent, a lăsat să se vadă un detaliu rușinos.

Zilele trecute, Cristina Șișcanu a făcut mai multe story-uri pe Instagram în care le arăta fanilor dezordinea din dressing-ul ei, după o zi de filmări. În cadru, însă, au apărut și două obiecte care au stârnit un

val de controverse în mediul online. Printre produsele de make-up, parfumuri, lumânări și ceașcă de cafea… ochiul vigilent al fanilor a observat și două lubrifiante.

Obiectele cu pricina au ridicat multe semne de întrebare așa că… vedeta s-a simțit nevoită să se justifice pentru apariția lor.

Ei bine, Cristina Șișcanu folosește lubrifiant pentru a obține un wet look ca-n reviste. Potrivit vedetei, acesta este produsul cel mai bun în dobândirea acestui look.

„Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look deavârșit. Deci este foarte bun”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *