Dezvăluiri incendiare făcute de Antonia: ”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa”

Antonia a vorbit deschis despre activitatea sa sexuală, oferind detalii intime legate chiar de primul moment în care a făcut amor. Detaliile sunt picante, puternic încărcate de exemple şi descrieri ale bărbaţilor din viaţa cântăreţei.

Cu siguranţă multe persoane şi-au adresat întrebări legate de viaţa sexuală a artistei, însă răspunsurile cu lux de amănunte au fost povestite chiar de ea.

Amintirile Antoniei pornesc chiar din momentul în care era mică şi naivă, moment în care credea că oamenii nu trebuie să întreţină relaţii sexuale, până la detlii legate de modul în care îi place să facă sex. De asemenea, referinţele legate de relaţia actuală a vedetei sunt surprinzătoare, conform spuselor artistei în cadrul unei emisiuni.

Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a dezvăluit Antonia pentru “Love is fun”.

În ceea ce priveşte viaţa sexuală cu Alex Velea, Antonia a mărturisit că nu foloseşte jucării sexuale şi nu are fantezii ciudate.

Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.r. scoate sunete când are orgasm). Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mărturiseşte Antonia.

laur