Dezvăluiri șocante despre Andreea Celea, românca moartă în Republica Dominicană! Adevărul a ieșit la iveală după trei ani

Andreea Celea a murit în anul 2018, după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel din Republica Dominicană.

Moartea suspectă a Andreei Celea a pus în alertă autoritățile din Republica Dominicană. Tânăra româncă s-a stins din viața pe data de 1 septembrie 2018, după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel. Tânăra originară din Constanța se afla alături de iubitul ei, Gabriel Villanueva Ohnona, pentru a sărbători ziua acestuia de naștere.

Tânărul este principalul suspect în acest caz.
După aproape treni ani de la evenimentul tragic, procuroii au adus dovezi care îl incriminează pe iubitul româncei. Autoritățile luau în considerare trei variante ale decesului misterios: o crimă, un accident sau o sinucidere. Ultimele două sunt excluse de procurori, după ce au fost descoperite noi dovezi. Andreea Celea și Villanueva au avut o relație de doi ani și opt luni, iar tânăra ar fi trăit un adevărat coșmar.

Cu toate că Villanueva primise un ordin de restricție, asta nu a oprit-o pe Andreea să continue să se vadă cu fostul ei iubit. Scenel șocante au avut loc în Republica Dominicană .

Medicii legiști au confirmat că Andreea Celea nu s-a sinucis
Medicii legişti Glomeri Cambero şi Esther Alcántara, de la Institutul Naţional de Ştiinţe Criminalistice (Inacif),

s-au ocupat de cazul Andreei Cela. Cei doi exclud varianta unei sinucideri, în contextul în care pe trupul româncei au fost găsite răni care ar fi fost provocate în urma unei lupte.
„Vorbim în mod cert despre răni căpătate în luptă, când a încercat să se apere. E exclusă varianta unei sinucideri, e clar că vorbim despre o crimă”, a declarat medicul Glomeri Cambero, în faţa magistraţilor.

Un alt argument adus de medicul legist este că tânăra româncă nu a suferit fracturi grave la nivelul membrelor inferioase, aşa cum se întâmplă de regulă atunci când este vorba despre o moarte accidentală. Toate noile dovezi sunt în defavoarea lui Gabriel Villanueva Ohnona, care are un istoric violent la adresa fostei sale iubite.

Bărbatul a fost arestat preventiv și se află la Centrul de corectare și reabilitare San Pedro de Macoris.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.