DIAGNOSTIC CUMPLIT PENTRU INTERLOPUL CARE L-A MĂCELĂRIT PE BEBINO. CEZAR PETCU S-A ÎMBOLNĂVIT „BRUSC”

Cezar Petcu, cel care l-a măcelărit pe Bebino și a ajuns în spatele gratiilor s-a îmbolăvit peste noapte. Interlopul a cerut reducerea pedepsei, astfel că magistrații s-au întâlnit în miez de noapte, pentru a lua o decizie.

Pușcăriașul Cezar Petcu le-a mărturisit oamenilor legii că suferă de o afecțiune gravă și cum o astfel de problemă „nu putea” să fie amânată, magistrații au întocmit o ședință la ora 23:59, pentru a lua o decizie.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Cezar Petcu a formulat luni, 23 noiembrie, o cerere pentru întreruperea pedepsei, pe motiv că are probleme de sănătate.

Conform articolului invocat de interlop, „executarea pedepsei închisorii sau a detențiunii pe viață poate fi întreruptă (…) când se constată pe baza unei expertize medico-legale că persoana condamnată suferă de o boală ce nu poate fi tratată în rețeaua sanitară a Administrației Naționale a Penitenciarelor și face imposibilă executarea imediată a pedepsei, iar instanța constată, pe baza probelor, că specificul bolii nu permite tratarea acesteia cu asigurarea pazei permanente în rețeaua sanitară a Ministerului Sănătății și apreciază că amânarea executării și lăsarea în libertate nu prezintă un pericol pentru ordinea publică”, mai notează sursa citată.

Ședința a avut loc la ora 23:59, în ziua în care Petcu a formulat cererea
Chiar în ziua în care interlopul Cezar Petcu a formulat cererea de întrerupere a pedepsei, magistrații s-au întâlnit la ședință, în miez de noapte.

„Se emite adresă la Penitenciarul Rahova pentru a comunica acte și înscrisuri medicale din care să rezulte dacă petentul este în evidență cu afecțiuni medicale/cronice și o copie a MEPI în executarea căruia se afla acesta. Se emite adresă către condamnat pentru a comunica dacă își mai menţine această cerere sau înţelege să o retragă şi dacă este de acord cu efectuarea expertizei medico-legale”,au decis magistrații.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.