Diana Șoșoacă, susținută de Donald Trump. Mesajul care a devenit viral pe rețelele sociale

Diana Șoșoacă a devenit din nou virală pe internet. Senatoarea a distribuit pe internet un tweet al fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, în care acesta își anunță sprijinul pentru parlamentarul român. Din câte se pare, însă, parlamentarul nu și-a dat seama că a fost victima unei glume pe internet.

În postarea de pe Twitter, distribuită de fostul parlamentar AUR, Trump spune “Sunt întristat să aud de excluderea Dianei Şoşoacă. E o greşeală uriaşă”, iar Şoşoacă a distribuit postarea cu mesajul “Mulţumesc ,domnule preşedinte

Nu se poate spune cu certitudine dacă senatoarea a distribuit mesajul în glumă, ca o autoironie, sau dacă chiar a crezut pentru moment că a primit susţinerea lui Donald Trump. Fostul preşedinte american încă are contul de twitter suspendat, după asediul Capitoliului de luna trecută.

Acest lucru nu i-a oprit însă pe mai mulţi dintre susţinătorii lui Şoşoacă să îşi arate sprijinul pentru fostul parlamentar AUR:

“Să nu renunțați niciodată oricât va fi de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus nu sunteți aleasă la întâmplare aveți ceva de îndeplinit pe acest pământ sfânt !!. Doamne ajută !!”, a scris un internaut.

“Felicitări pentru verticalitate, patriota noastră! rușine trădătorilor. Ați fost locomotiva acestui partid! Vă iubim”, a mai spus un susținător al Dianei Şoşoacă.
Au mutat tot oraşul într-o singură clădire. Acesta este blocul ce joacă rol de localitate

În timp ce un fan al parlamentarului Aur a scris, “Am merita și noi românii un președinte ca Trump. În lipsa lui și doamna Șoșoacă ar fi bună, zic. Make Romania great again!”

Ce-i drept, și mai mulți au fost cei care au ironizat o pe Şoşoacă:

“Felicitări, doamnă senator! Vă dați seama, dacă și Trump vă susține o să ajungeți departe, cine știe, poate chiar până la Casa Albă”

“Când a auzit că ați fost exclusă din AUR, Kim Jong-Un a început să plângă și să cânte „Doamne, ocrotește-i pe români!”.

“Xi Jinping si Putin au fost foarte întristați și au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua împotriva țărișoarei! Oricum vom fi de partea Dianei”, au fost o parte dintre reacțiile primite de Şoşoacă la postare.

După ce postarea Dianei Șoșoacă s-a viralizat, aceasta și-a editat postarea cu un emoji în care zâmbește.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *