DIN CE A AJUNS DANIELA CRUDU SĂ FACĂ BANI, ÎN TIMPUL PANDEMIEI.

Dacă pentru unii pandemia de COVID-19 a fost și este o perioadă extrem de solicitantă, alții au găsit puterea de a face bani chiar și în vremuri grele. Daniela Crudu a găsit o soluție perfectă pentru a mai câștiga bani, spre extazul fanilor săi.

Daniela Crudu a fost și ea afectată de pandemie, însă bruneta se folosește de formele apetisante pe care le deține pentru a face bani.
Tocmai de aceea, Cruduța a găsit o modalitate perfectă de a face rost de venituri consistente. Mai exact, bruneta mai participă la diverse filmări de videoclipuri, iar cel mai recent proiect în care a fost implicată este videoclipul lui Shift, la lansarea melodiei Simfonia.
Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Daniela Crudu a adoptat și în videoclipul artistului o ținută indecentă, mai exact un body negru și extrem de mulat, care îi punea formele în evidență, spre bucuria tuturor bărbaților.

„Și e agitată ca șampania/ Se ondulează acum pe simfonia mea/ Baby, exotică mango/ Se mișcă în pași de tango/ Zici că nu e reală/ Mamă, ce balans la mango/ Aroganța îi crește nota/ Și nasul pe sus și cota/ Vreau să-ți pornesc motorul și să-ți ridic capota”, sunt doar câteva dintre versurile artistului, care i se potrivesc mai mult decât perfect Danielei Crudu.
Daniela Crudu mai face bani din contracte de imagine
În prezent, Daniela Crudu are câteva contracte de publicitate care îi aduc în cont multe mii de euro. În plus, surse din anturajul ei au dezvăluit că, deși a rămas fidelă Antenei 1, bruneta își negociază fiecare convenție la sânge. În urmă cu aproape 12 ani, Daniela Crudu a apărut în revista Playboy, iar această reușită a dus la creșterea popularității. Ulterior, ea a semnat contracte de publicitate pentru brand-uri cunoscute de lenjerie intimă . În prezent, bruneta trăiește o poveste de dragoste alături de Suhaib Meshan, fostul concurent la emisiunea “Burlăcița”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *