Din ce a făcut o avere Anamaria Prodan? Sexy impresara dă cărțile pe față: ”

E frumoasă de pică, arată trăznet și deține milioane! Din ce a făcut o avere Anamaria Prodan? Sexy impresara dă cărțile pe față! Soția lui Reghecampf se numără printre cele mai bogate femei din România!

Din ce a făcut o avere Anamaria Prodan?
Sexy impresara dă cărțile pe față!
Soția lui Reghecampf se numără printre cele mai bogate femei din România!
Când spui Anamaria Prodan, toți bărbații sunt leșinați! Cea mai sexy impresară din România este super frumoasă, arată trăznet și are o carieră de succes! Desigur că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soția lui Reghecampf deține ditamai averea! Chiar și așa, v-ați întrebat vreodată din ce a făcut bani blondina? Care este secretul ei?

Sexy impresara Anamaria Prodan a recunoscut din ce făcut o avere

Ei bine, vă spunem noi! De fapt, la mijloc nu este absolut niciun mister! Anamaria Prodan a declarat că s-a născut milionară și că tot ceea ce a făcut a fost să investească inteligent în munca ei. Și ca să închidă gurile rele care o trag de fiecare dată la răspundere, sexy impresara a ținut să precizeze că nu a stat niciodată să se milogească de nimeni și că nu a avut un ajutor sau un suport financiar din partea nimănui.

M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele”, a declarat Anamaria pentru gsp.ro.

La cât este estimată averea sexy impresarei

Și dacă tot a pornit pe acest drum, Prodanca a recunoscut și câți bani face doar din afacerile ei: atenție, e vorba tot de milioane! Anamaria nu s-a sfiit să recunoască că, fără banii soțului său și fără cei de la mama sa, ar putea trăi de una singură din, surpriză: 10 milioane de euro!

”Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus impresara.

Cum dintotdeauna a fost o fire foarte directă și conștientă de atuurile sale, mai ales din punct de vedere financiar, Prodanca consideră că este ceva normal să dețină din ce în ce mai multe lucruri scumpe de la an la an! De mică a avut totul, lanțuri de aur, brățări, iar lista poate continua la nesfârșit! Diva sexy chiar a ținut să precieze că se numără printre milionarii din topul Forbes care, ce credeți? Nu vor să apară niciodată!

”E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți.”, a mai declarat ea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.