DINU MAXER TREBUIE SĂ FIE ATENT! MOTIVUL PENTRU CARE DEEA AR RENUNȚA LA 11 ANI DE CĂSNICIE ÎNTR-O SECUNDĂ

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au în spate o căsnicie de 11 ani și pare că nimic nu poate să îi despartă. Chiar dacă și le ei mai există neînțelegere, totul dispare repete și armonia se reinstalează. Însă Deea a mărturisit care este motivul pentru care ar renunțat la tot în doar o secundă. Dinu Maxer trebuie să fie atent.

În cei 11 ani de relație Deea și Dinu Maxer și-au construit o familie frumoasă. Au doi copii, cărora le acordă toată atenția și o familie fericită. Dacă în viața personală între cei doi nu prea există neînțelegeri, lucrurile nu stau la fel și în viața profesională.
Deea a mărturisit că atunci când vine vorba despre proiectele muzicale, cei doi rar se pun de acord și există multe discuții și certuri până ajung la un numitor comun.

E foarte greu să picăm de acord pe un proiect. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale”,a declarat Deea Maxer

Însă certurile de la „birou” nu ajung niciodată acasă. Cei doi își descarcă toată energia negativă, iar când se întorc în sânul familiei problemele dispar.
„Supapa mea e muzica, iar eu când intru în studio mă deconectez, mă detensionez”, a dezvăluit Dinu Maxer.

Motivul pentru care Deea Maxer ar renunța la tot
Deși totul pare să le meargă de minune în viața personală și orice problemă o depășesc împreună, Deea a mărturisit că există un lucru peste care nu ar putea trece niciodată. Vedeta a declarat că dacă Dinu Maxer ar înșela-o nu i-ar ierta asta și ar renunța la tot.

„Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul, că de aia și-a luat nevastă așa tânără”, a declarat Deea Maxer, la un post de televiziune

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *