DIVORȚUL DINTRE PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ E PE BANI GREI. CÂT E DISPUS SĂ PLĂTEASCĂ ARTISTUL

Pepe și-a scos armele și e hotărât să lupte până în pânzele albe pentru fetițele sale. Vrea să demonstreze că a fost un om corect în timpul mariajului, dar mai presus de orice, vrea binele copiilor. Astfel, artistul vine către Raluca cu o înțelegere pe bani grei.
Artistul vrea ca divorțul dintre el și Raluca Pastramă să se încheie cât mai repede. Din acest motiv, își negociază despărțirea pe bani mulți. Potrivit unor surse, Pepe își dorește ca domiciliul fetelor să nu fie schimbat și să rămână în continuare la el. Pentru acest lucru este dispus să-i ofere Ralucăi orice vrea, inclusiv o sumă considerabilă de bani.
De cele mai multe ori, minorii rămân în custodia mamei, și doar în situații speciale acest lucru se schimbă. Se pare că pe asta mizează și artistul. Raluca Pastramă nu are un venit stabil și nici o locuință a ei, iar cea mai bună variantă pentru confortul fetițelor ar fi aceasta.

Raluca nu le lasă pe fetițe să-i răspundă lui Pepe la telefon
Un alt motiv de supărare și care-l determină să ceară acest lucru e faptul că Raluca îi permite să-și vadă fetele doar când are ea chef. Fapt care-l aduce în culmea disperării pe artist, pentru că știm bine că Rosa și Maria reprezintă întreaga lume pentru el. S-ar părea că Raluca a făcut un gest care l-a deranjat extrem de tare pe artist, nu le-a lăsat pe cele mici să-i răspundă la telefon. Dacă situația va fi în favoarea artistului, acesta e hotărât să nu-i facă nicio nedreptate Ralucăi Pastramă și să-i permită să vadă fetițele oricând își dorește.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *