DOI SOȚI DIN BACĂU AU MURIT ARȘI DE VII. NU AU AVUT NICIO ȘANSĂ

Moarte groaznică pentru doi soți din comuna băcăuană Nicoale Bălcescu. Cei doi au ars de vii în casa mistuită de un incendiu violent. Totul s-a întâmplat sub ochii câtorva vecini care făceau eforturi disperate să-i salveze.

Incendiul a fost sesizat de vecini care au sunat la 112, în jurul orei 2.45 noaptea. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul era extins la întreaga construcție. Tragedia a s-a produs de la  jarul căzut din sistemul de încălzire. A fost nevoie doar de câteva minute ca focul să se extindă și să cuprindă toată casa, iar victimele să nu mai aibă posibilitatea să se salveze.

Două persoane și-au pierdut viața în incendiul violent care a izbucnit în această noapte în comuna Nicolae Bălcescu. Pompierii militari au fost anunțați la ora 2,45. Ne-am deplasat la fața locului cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD. A fost anunțat și Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență din comună și DelGaz Grid pentru a preîntâmpina și o posibilă explozie.”, a declarat Andrei Grecu-purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Urgențe ”Maior Constantin Ene” Bacău.

Incendiul a fost stins după două ore

Pompierii au intervenit imediat, însă au reușit să stingă incendiul abia după aproximativ 2 ore de intervenție. După ce au stins incendiul, din casa răvășita de foc, cadavrele victimelor au fost scoase și transportate la Institutul de Medicină Legală.

În urma incendiului din interiorul locuinței au ars bunuri din două camere, circa 15 metri pătrați. În casă au fost găsite două persoane carbonizate. Cauza cea mai probabilă a incendiului este flacăra – foc deschis în spații închise.”, a mai declarat Andrei Grecu.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.