Doinița Oancea, apel disperat pe Internet! Artista le-a cerut ajutorul fanilor: „Vă rog mult rugați-vă pentru ea”

Doinița Oancea este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Celebra artistă este apreciată de public atât pentru frumusețea ei răpitoare, cât și pentru talentul său incontestabil, ce a făcut-o faimoasă peste tot în țară, mai nou dezvăluindu-le fanilor că are o mare pasiune și pentru cântat.

Doinița Oancea, apel disperat pe Internet!
Artista le-a cerut ajutorul fanilor!
În același timp, pe lângă calitățile enumerate anterior, Doinița Oancea a atras simpatia publicului prin firea ei deschisă și foarte altruistă. Așadar, cei care o cunosc pe vedetă știu că artista este o persoană cu un suflet foarte mare, gata să-i ajute pe ceilalți.

Doinița Oancea a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare

Acest lucru a fost demonstrat de curând, când Doinița Oancea a făcut un apel disperat pe contul ei de Instagram. Mai exact, actrița le-a prezentat fanilor cazul unei tinere mame din România care suferă de cancer, vedeta cerându-le admiratorilor să o ajute pe femeie și să se roage pentru aceasta.

Vă rog mult să facem împreună o faptă bună la început de an. Donați cât vă lasă inima și rugați-vă pentru ea!”, a scris Doinița Oancea pe Instagram, cerându-le fanilor să o ajute pe tânăra mamă aflată în suferință.

Artista le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram

În ceea ce privește cazul femeii bolnave de cancer, tânăra mamă a povestit într-un anunț că inițial a fost optimistă, sperând că totul se va rezolva, însă ulterior și-a pierdut încet-încet speranța, după ce a aflat că suferă de o boală rar întâlnită în țara noastră, numită Limfom Non-Hodgkin agresiv.

„Am primit o veste proastă în ceea ce privește sănătatea ți speranța mea de viață. Inițial, am fost foarte optimistă și am crezut că este ceva care se poate rezolva imediat și viața o să reintre în normal într-un scurt timp. Din păcate, nu a fost așa. Am aflat că am o boală rară la noi în România care se numește Limfom Non-Hodgkin agresiv, malign, situat într-o zonă atipică – sinusul maxilar drept (acest limfom fiind, de fapt, un cancer al sângelui care se localizează într-o anumită zonă)”, a scris femeia bolnavă într-o postare.

Tot femeia bolnavă a mai scris că a trecut printr-o mulțime de stări, de la autoîncurajare, la disperarea și teamă uriașă, dar ce o macină cel mai mult este gândul că fiica ei în vârstă de doar 9 anișori ar putea rămâne fără mamă.

„Cred că vă imaginați că am trecut prin toate stările posibile de la autoîncurajare, gânduri negre, resemnare, disperare, panică, frică, care apoi s-au transformat în frustrare, pentru că nu era ceva ce aș fi putut controla. Mă gândeam doar la fetița mea de 9 ani și cum va decurge viața ei fără mamă”, se mai arară în postarea respectivă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *