DOINIȚA OANCEA, LACRIMI DE DURERE! ACTRIȚA ȘI-A LUAT ADIO DE LA DOUĂ PERSOANE DRAGI.

Doinița Oancea a trecut în ultima perioadă prin momente destul de grele. Două persoane apropiate acesteia s-au stins din viață. Actrița suferă și încearcă să treacă peste evenimentele tragice, însă vindecarea este grea și dorul destul de mare.
Invitată în platoul unei emisiuni tv, Doinița Oancea a mărturisit că a trecut prin momente extrem de dificile. Vedeta a povesti că începutul de an nu a fost prea bun pentru ea. Aceasta și-a pierdut atât mătușa, cât și unchiul la o diferență de doar 43 de zile.
Șocul emoțional a fost destul de puternic pentru Doinița, care a izbucnit în lacrimi doar pentru că a vorbit despre acest subiect.

„Nu a început bine. Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut și prin chestii de genul ăsta, mai demult. Mereu când am o stare proastă, mă închid la mine acasă. Nu îmi sun nici prietenii. Eu dacă vorbesc cu oameni dragi și nu neapărat, le iau toată durerea, mă încarc. Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea.
Am ajuns la concluzia că în momentul în care se întâmplă ceva rău și ai lângă tine oameni care suferă și suferi și tu, trebuie să îți iei starea și să îi tragi și pe ei după tine. Am pierdut la diferențe de 43 de zile o mătușă și un unchi.”, a spus Doinița Oancea, în platoul emisiunii Star Matinal.
Doinița Oancea, trucurile prin care își alungă suferința
Deși a avut parte de ceva greutăți în ultimul timp, Doinița a mărturisit că a găsit o metodă prin care își alungă gândurile negre. Vedeta își găsește liniștea în cărți, care o trimit departe de problemele cotidiene și o fac să se gândească la multe lucruri.

„Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea. Stau cu mine, citesc mult. Citesc foarte multe cărți de psihologie practică, sunt mai ușor de înțeles. Prea multe întrebări despre cine sunt, ce rost am pe Pământ. În momentul în care cauți prea multe lucruri despre cine ești tu, ce faci tu… te obosesc. De o săptămână și ceva sunt foart fericită fără un motiv. ”, a mai spus Doinița.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *