Doliu în fotbalul românesc: A murit o altă legendă!

Fostul fotbalist Camil Oprișan a încetat din viață la vârsta de 73 de ani, a anunțat clubul Petrolul Ploiești, pentru care Oprișan a scris istorie.

Camil Oprişan a cucerit titlul cu Petrolul Ploiești și în 1966 a făcut parte din echipa Petrolului care a întâlnit nu mai puțin de trei ori FC Liverpool în Cupa Campionilor Europeni.

Camil Oprișan a slujit clubul Petrolul Ploiești cum a putut mai bine, mai întâi ca jucător, apoi ca antrenor al primei echipe și ulterior ca descoperitor de talente și mentor al mai multor fotbaliști. Totodată, Camil Oprișan a condus Centrul de Copii şi Juniori al Petrolului Ploieşti.

Camil Oprișan s-a născut pe 15 septembrie 1947, el evoluând în cea mai mare parte a carierei pentru Petrolul Ploiești, ca mijlocaş. În afară de Petrolul, a mai jucat la Siderurgistul Galaţi.

Un alt deces în fotbal a avut loc recent!

Chiar înainte de Revelion un alt deces a produs tristețe în lumea fotbalului de la noi! Constantin Bosânceanu, zis “Boxeru”, a murit la numai 54 de ani.

“A plecat un om de mare calitate și unul dintre jucătorii de bază ai marii echipe Oțelul Galați din anii ‘90.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Rămas bun, Boxere❤️”, a scris MM Stoica pe Facebook în seara de Revelion, la ora 21:30.

Constantin Bosânceanu era în prezent masor la echipa Foresta Suceava. “Boxeru” a decedat la numai o zi distanță după ce fusese internat în spital.

Născut pe 26 august 1966, Constantin Bosânceanu a strâns 64 de meciuri pentru Oţelul Galați în anii ’90. Bosânceanu a evoluat și în cupele europene cu Oțelul Galați. În afară de formația gălățeană, “Boxeru” a mai jucat pentru Bucovina Suceava, Rocar Bucureşti, Unirea Botoşani şi Vega Deva.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *