Doliu în lumea artistică! A murit la doar 28 de ani

Este din nou doliu în lumea internațională a muzicii! Un artist celebru, de doar 28 de ani, s-a stins din viață în mod fulgerător. Era cunoscut atât în țară, cât și peste hotare și avea o carieră de mare succes. A rămas acum, însă, doar o amintire.

A murit B. Smyth

S-a stins din viață cântărețul de R&B B. Smyth, foarte cunoscut pe plan internațional pentru piesa „Twerkoholic”. S-a stins din viață astăzi, la doar 28 de ani, după o luptă grea cu fibroza pulmonară. A sperat că se va vindeca, dar boala a fost mult prea puternică

Anunțul a fost făcut de către fratele acestuia,

care a cerut intimitate, pentru că întreaga familie este răpusă de durere. Bărbatul a precizat că marele artist a murit fericit, cel puțin din punct de vedere profesional. A fost încântat, pa patul de spital, să vadă că ultima lui piesă a prins bine la public și a făcut furori.

„Astăzi, cu regret, trebuie să anunț că fratele meu a murit în această dimineață din cauza insuficienței respiratorii, după o lungă luptă cu fibroza pulmonară. Fratele meu a fost foarte încântat să vadă că mulți dintre voi creați provocări pentru ultimul său single lansat Twerkoholic 2, în timp ce era la terapie intensivă. Asta i-a adus cu adevărat un zâmbet larg pe față. Așa că, în numele fratelui meu și al familiei mele, vrem să vă mulțumim tuturor pentru toată dragostea și sprijinul acordat de-a lungul anilor. Cerem intimitate în aceste momente dificile. De asemenea, vrem să vă mulțumim pentru toate rugăciunile voastre”, a precizat fratele acestuia în mesaj.

Tânărul avea o carieră de succes și era iubit mai ales de tinerii zilelor noastre. Prima sa melodie scoasă, Leggo, a ajuns, în anul 2012, pe locul 12 în topul Billboard R&B.

laur