Doliu în lumea filmului. Un actor celebru a murit a murit la vârsta de 60 de ani

Lumea filmului este un doliu, după ce un actor celebru s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Anunțul a fost făcut de reprezentantul său, printr-un comunicat. Actorul a murit din cauza naturale.

În urmă cu o zi, un actor celebru s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Reprezentantul său a fost cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp de la veste, colegii au postat mesaje emoționante.

Doliu în lumea filmului

Lance Reddick a murit vineri, la vârsta de 60 de ani. Reprezentantul său, Mia Hansen, a scris într-un comunicat faptul că actorul s-a stins din viață din cauze naturale, în casa sa. Lance Reddick este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în „The Wire” și „John Wick”.

Wendell Pierce, unul dintre actorii alături de care a jucat în „The Wire” a postat pe Twitter un mesaj emoționant, în care spune că moartea lui Lance Reddick este o „mare pierdere”.

„Un om de mare forță și grație. La fel de talentat era și ca muzician pe cât era ca actor. O pierdere bruscă, neașteptată, pentru lumea artistică. O suferință inimaginabilă pentru familia sa și pentru cei dragi. Dumnezeu să te ajute, prietene. Odihnește-te în pace. Ți-ai lăsat amprenta aici”, a scris Wendell Pierce, într-un mesaj postat pe Twitter.

Cine a fost Lance Reddick

Lance Reddick a câștigat aprecierea publicului pentru rolul din „The Wire”. În 2008, actorul a fost la audiții pentru serialul LOST: Naufragiații, unde a și obținut un rol. L-a interpretat pe Matthew Abaddon, un angajat al lui Charles Widmore, în mai multe episoade.

La acel moment, producătorii serialului spuneau că au fost interesați ca Lance Reddick să facă parte din distribuție și pentru următoarele episoade, dar filmările pentru „The Wire” aveau loc în aceleași timp, așa că, au fost nevoiți să renunțe, iar rolul său a fost jucat de Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Tot în acea perioadă, Lance Reddick și-a lansat albumul de debut, dar a continuat să joace și în alte producții, precum serialul „Fringe”.

laur