Doliu în lumea maneliștilor.

Întreaga lume a maneliștilor s-a cutremurat! Nume mari din România, care obișnuiau să apară pe scenă sau pe micile ecrane cu zâmbetul pe buze, acum sunt mai triști ca niciodată. Din nefericire, s-a stins din viață fratele unui cunoscut om de afaceri de la noi din țară. Și Adrian Minune este îngenuncheat de durere. Iată despre cine este vorba, dar și primele declarații ale manelistului!

Adrian Minune este distrus de durere după ce a primit vestea cea tristă și parcă nici acum nu îi vine să creadă că fratele cunoscutului om de afaceri s-a stins din viață. Anul trecut, a mai avut loc o mare tragedie în familia lor.

Este doliu în lumea maneliștilor!

Din păcate, s-a stins din viață Florin Bulat, fratele lui Gigi Bulat, un cunoscut om de afaceri din Capitală, care deține un important centru comercial în București. Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, a obținut informații exclusive despre această tragedie.

Se pare că Florin Bulat s-ar fi stins din viață în urma unui infarct. Trupul său neînsuflețit ar urma să fie adus în țară din Spania. Adrian Minune a făcut și primele dezvăluiri în acest caz, spunând că și el a auzit că Florin Bulat ar fi murit chiar în timp ce se afla în vacanță, pe meleaguri străine.

”M-am întristat un pic, mi-am adus aminte de Florin, am înțeles că era în vacanță, nu știu exact cum s-a întâmplat. De Florin Bulat vorbesc. Nu-mi vine să cred că s-a dus așa dintre noi”, a spus Adrian Minune.

Nu este prima tragedie care a avut loc în familia celebrilor oameni de afaceri din Capitală. Anul trecut, mai exact în luna martie, a luat foc centrul comercial situat în Calea 13 Septembrie din Bucureşti. Focul a cuprins o suprafaţă totală de aproximativ 1.200 de metri pătraţi.

Mai multe studiouri au fost făcute scrum anul trecut

Incendiul a fost unul de proporții. 27 de autospeciale de stingere, şase autoscări şi două autospeciale de descarcerare au ajuns pe atunci imediat la fața locului. Au fost evacuaţi şi locuitorii unui bloc din apropiere, din cauza flăcărilor mistuitoare.

În centrul comercial respectiv se aflau mai multe studiouri de înregistrări, printre care și cel al fraților Cercel. Fiii lui Petrică Cercel au rămas fără munca de o viață, studioul lor fiind făcut scrum.

Pentru a-și salva viețile, fiii lui Petrică Cercel au lăsat totul în studio și au decis să fugă cât mai repede de la fața locului. Tot ei au povestit ulterior că pagubele se ridică la peste 50.000 de euro.

„Ne-am luat de mână și am fugit. Ne-am gândit doar la noi. Ne-am speriat, pentru că s-a format o panică. Pagubele din studio se ridică la peste 50.000 de euro. (…) Tot ce ne-am luat au fost cheile de la mașini și atât. Bine că suntem în viață, atât zic!”, a declarat Forin Cercel la Antena Stars.

laur