DOLIU ÎN LUMEA MUZICALĂ! O CELEBRĂ CÂNTĂREAȚĂ A DECEDAT. CUM ȘI-A PETRECUT ULTIMA ZI DIN VIAȚĂ

Duminică dimineață o celebră cântăreață, cu peste 20 de discuri lansate de-a lungul carierei s-a stins din viață. Este vorba despre artista Vanusa Santos Flores, care a decedat la vârsta de 73 de ani, la un azil de bătrâni din oraşul Santos.

Decesul a fost confirmat de angajaţii azilului de bătrâni, în care cântăreața era internată de mai bine de doi ani. O asistentă a observat că în jurul orei 5:30 Vanusa Santos Flores nu mai avea puls. Potrivit presei braziliene, cauza decesului ar fi legată de o insuficiență respiratorie. Asistenta a chemat  o echipă din cadrul Unității de îngrijire de urgență (UPA), însă medicii n-au mai avut ce face şi au fost nevoiţi să constate decesul.

Vanusa Santos Flores a fost o artistă celebră, cu peste 20 de discuri lansate de-a lungul carierei sale și cu mai mult de 3 milioane de exemplare vândute. Cântăreața și compozitoarea a fost cunoscută pentru melodiile populare, dar a abordat şi genuri precum rock, funk american

Cum și-a petrecut ultima zi din viață?

Potrivit angajaților azilului de bătrâni, cântăreața s-a bucurat din plin de ultima zi de viață. Aceasta a  fost vizitată sâmbătă de Amanda, fiica cea mare. Cele două au petrecut timp împreună, au cântat, au râs și au luat masa împreună.

Cel  care se va ocupa de întreg procesul de înmormântare este fiul cel mare al artistei, Rafael Vannucci.  Se pare că, potrivit presei internaționale, Vanusa Santos Flores fusese internată în Complexul spitalicesc Estivadores, din Santos, din cauza unei pneumonii severe și se afla aici de doi ani.

Fiul cel mare al artiste urmează să facă publice toate informațiile legate de procesul funerar, iar fanii îi pot aduce un ultim omagiu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *