DOLIU în lumea muzicii românești! Marcel Pavel, distrus de durere: !

Românii au primit în ultima vreme tot mai multe vești rele și se pare că șirul artiștilor pe care îi pierdem nu se oprește. Acum, aflăm că a plecat din această lume un alt artist celebru, care lasă în urma lui o adevărată istorie. Toți cunoscuții sunt înmărmuriți și la fel și Marcel Pavel, care îi era foarte apropiat.

A murit Kadin Năsturică

Tot mai multe persoane cunoscute, artiști iubiți pleacă din această lume înainte de vreme și lasă în urma lor multă durere. Interpretul Kadin, din Formația Geta și Kadin Năsturică s-a stins din viață. Elvis Năsturică a anunțat vestea tristă pe pagina lui de Facebook.

Fanii au fost șocați de această veste și au reacționat în număr mare, lăsând zeci de mesaje de condoleanțe. Fiul artistului a scris cu greu câteva rânduri pentru tatăl său și i-a informat pe fani unde pot aduce un ultim omagiu marelui artist. Astfel, cei care l-au iubit și apreciat pentru munca sa de o viață pot veni să-și ia rămas-bun la adresa: strada Hațegana, numărul 2, zona Cuțitul de Argint.

Marcel Pavel, răpus de durere

Kadin Năsturică a fost foarte cunoscu și a avut o mulțime de fani, dar și prieteni, în toate domeniile. Marcel Pavel, bunul său coleg de breaslă, este și el răpus de durere și nu-i vine să creadă că prietenul său nu mai este printre noi.

Cei doi s-au cunoscut în toți anii lor de activitate și Marcel Pavel resimte și el acum această pierdere mare. Artistul a transmis un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare, unde a transmis că este complet uimit de cele întâmplate și speră că Dumnezeu îl va așeza în dreapta Sa pe marele artist, așa cum merită.

”Of, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat!? A fost un om minunat! Dumnezeule! Dumnezeu să-l țină la dreapta Sa! Sincere condoleanțe!”, a transmis Marcel Pavel pe Facebook.

Toți prietenii sunt complet uimiți, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Artistul a fost un om iubit și bun, motiv pentru care a avut mulți prieteni. Nu se cunoaște cauza exactă a morții, dar probabil apropiații vor reveni cu noutăți.

laur