DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. UN RAPPER CELEBRU, ÎMPUȘCAT MORTAL ÎNTR-UN CLUB DIN ATLANTA

King Von, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unui schimb de focuri care s-a produs în parcarea unui club din Atlanta.

Potrivit Biroului de Investigații din Georgia, alte patru persoane au fost rănite în urma schimbului de focuri dintre mai mulți indivizi violenți, care au început un conflict spontan. Altercația s-a aplanat abia după ce rapperul a căzut inconșient la pământ. Artistul a fost transportat spital, însă rănile erau prea grave.

Deși în primă instanță s-a scris că în acest incident au murit patru persoane, ulterior autoritățile au comunicat că, de fapt, rapperul și încă un bărbat au decedat.

Dintre răniți, o persoană se află în stare critică la spital, iar celelalte două se află în stare stabilă, după cum au declarat reprezentanții poliției, potrivit CNN. Doi suspecți au fost reținuți în apropierea clubului.

LeBron James, mesaj emoționant

King Von avea doar 26 de ani, și abia ce își lansase un nou album. Vedeta baschetului, LeBron James, chiar a deplâns amarnic moartea prietenului său și chiar a postat un mesaj emoționant pe rețelel de socializare.

„Bronny, Bryce și cu mine ne-am legănat pe muzica și povestea lui! Copilul avea un viitor al naibii de bun înaintea lui. Rugăciunile și binecuvântările mele către familia sa”, a fost mesajul jucătorului de baschet.

În prezent se investighează care au fost persoanele rănite de către polițiștii care au intervenit la fața locului și care au fost victimele agresorilor.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.