Doliu în România, un mare om de televiziune a murit : Întreaga țară îl plânge, toți i-am urmărit emisiunile..

Este o zi tristă pentru lumea televiziunii din România. S-a stins din viață Octavian Iordăchescu, căruia colegii și prietenii îi spuneau Tavi. A fost unul dintre cei mai mari oameni de televiziune pe care i-a avut țara noastră. El s-a ocupat de emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu – Duminica în familie și de show-ul prezentat de Dan Bittman, Dănutz S.R.L. Îi plăcea să spună că aceste două show-uri de televiziune sunt doi dintre copiii lui de suflet.

A murit Octavian Iordăchescu

Anunțul trist cu privire la trecerea în neființă a lui Octavian Iordăchescu a fost făcut de către prezentatorul de televiziune Dan Negru, care i-a fost coleg lui Tavi.

Cine nu își amintește de celebrele emisiuni Duminica în familie și Dănutz S.R.L. Cea dintâi era moderată de Mihaela Rădulescu, iar a doua îl avea la cârma sa pe Dan Bittman. În spatele acestor două mari show-uri care au avut un succes incredibil la public a fost chiar Octavian Iordăchescu. Îi plăcea să spună că cele două emisiuni sunt copiii lui de suflet.

Ei bine, Dan Negru a amintit și el câteva dintre proiectele la care a lucrat împreună cu Iordăchescu și a transmis un mesaj de condoleanțe.

Cele mai mari proiecte de televiziune ale lui Octavian Iordăchescu

Octavian Iordăchescu spunea despre el că are un CV prea stufos, acumulat la a doua tinerețe și că îi place să se rezume, atunci când vorbește despre el, la două proiecte mari de televiziune: Duminica în familie și Dănutz S.R.L. Iordănescu spunea că aceste două emisiuni tv sunt copiii lui de suflet.

Tot el a fost directorul editorial al SC Contera Studio și administratorul site-ului Femeiede10.ro. Octavian Iordăchescu s-a implicat și în Ora veselă de la Radio România, în proiectul Radio Vacanța, precum și în Cerbul de Aur.

laur