Doliu la Bravo, ai stil! Celebrities: „A murit! Acum sunteți mulțumiți?”

Unul dintre jurați trece prin momente cumplite și a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. Ce s-a întâmplat.


In articol:


Clipe cumplite pentru Maurice Munteanu. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit că prin ce dramă trece.

Fiind un cunoscut iubitor de animale, Maurice Munteanu nu mergea niciodată la filmări fără cățelul său. De ceva vreme, fanii nu l-au mai văzut în fotografii pe simpaticul animal, așa că au început să îl bombardeze cu întrebări care i-au produs multă suferință.

Fashion-editor-ul le-a dezvăluit fanilor săi că Jean a murit.

[Sursa foto: Facebook]

 

„ – V-ați schimbat cățelul? – una dintre miile (nu exagerez) de întrebări idioate, pe care le primesc zilnic, de când în viața mea a apărut Jean. Această lipsă totală de discreție mă scârbește. Nu, nu mi-am schimbat cățelul. Victor a murit! Acum sunteți mulțumiți?

Din moment ce îl postam constant, iar de la un moment dat am început să îl postez pe Jean, cam ce credeați că am făcut cu el? Că l-am vândut, că l-am împăiat? Oh, și nu aș fi scris dacă nu aș fi primit întrebările și de la persoane pe care le consideram civilizate. Ei bine, nu sunt civilizate. Asta ca să fiu politicos, deși n-ar trebui”, a scris Maurice Munteanu pe contul său de Facebook.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! “Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!”

Maurice Munteanu, extrem de apropiat de cățelul său! Cei doi mergeau împreună la filmări

De asemenea, se pare că animăluțul era foarte apropiat de stăpânul lui, iar când Maurice Munteanu îl lua cu el la filmări, acesta se uita tot timpul după bărbat și aștepta cu nerăbdare să se întoarcă la el.

Citeste si: O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente

„Unii își dau coate și spun că a luat-o pe urmele Iuliei, că ea venea cu cățelul la filmări și o aștepta în culise, altora nu prea le convine că aduce patrupedul acolo și că îl ține pe unde poate legat, că altfel umblă prin culise, însă unora chiar le place de Jean, spun că e un cățel cuminte, jucăuș și foarte blând. Mai mult, stă mereu cu ochii după Maurice”, susțin mai multe surse.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.