Dorian Popa, apel disperat pe internet!

Dorian Popa a început anul 2021 cu un apel disperat pe internet, după ce în urmă cu puțin timp a primit un mesaj din partea unui fan! O tânăra care suferă de leucemie are mare nevoie de ajutor, iar cântărețul s-a oferit să dea informația mai departe pentru a se putea dona cât mai repede sânge

Dorian Popa, apel disperat pe internet, după ce o fană i-a cerut ajutorul!
Cântărețul i-a rugat pe admiratori să doneze sânge pentru Alexandra!
Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar cântărețul a reușit de-a lungul timpului să-și strângă în comunitate mare în mediul online care e la curent cu tot ceea ce postează în fiecare zi!

Pentru că fiecare clip video sau fotografie strânge zeci de mii de aprecieri, iar impactul postărilor sale este foarte ridicat, cântărețul a făcut astăzi un apel disperat pe internet, după ce a primit un mesaj foarte important pe contul său de socializare!

Una dintre persoanele care îl urmăresc pe Instagram pe îndrăgitul artist i-a trimis un mesaj prin care i-a cerut ajutorul în privința unei colege de-ale sale care a fost diagnosticată cu leucemie, în speranța ca artistul va putea să dea informația mai departe, iar oamenii care pot dona sânge să o facă pentru a o ajuta pe Alexandra să scape peste boala cumplită!

„Alexandra a fost diagnosticată cu leucemie. Are mare nevoie de sânge. Trebuie doar să vă prezentați la Centrul de Transfuzii de pe strada Constantin Caracas din București, să donați și să specificați: Donez Ilie Petruța Alexandra, Institutul de Hematologie Fundeni.

În mod normal nu fac chestii de genul, pentru că știu că sunt șanse mici de feedback. Este vorba despre o colegă de la facultate. Are 23 de an și un băiețel de 2 ani și are nevoie urgentă de sânge”, i-a scris aceasta cântărețului pe Instagram.

Dorian Popa a dat imediat informația mai departe!

Dorian Popa nu a stat prea mult pe gânduri, și cunoscut și în trecut pentru acest gen de fapte, artistul a împărtășit cu fanii săi mesajul și i-a rugat să meargă să doneze pe toți cei care o pot face, deoarece este foarte important.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *