DRAMA ASCUNSĂ A UNEI FRUMOASE CÂNTĂREȚE DE MUZICĂ POPULARĂ: „MĂ BĂTEA PÂNĂ MĂ SCĂPAM PE MINE”

Una dintre cele frumoase cântărețe de muzică populară din Oltenia, Rodica Mitran, are o poveste de viață înfiorătoare. Vedeta a mărturisit că tatăl său i-a provocat traume psihice de nesuportat.
Cântăreața spune că suferă de depresie și e dependentă de medicamente. După ani întregi de mers la psiholog și psihiatru, artista încă are în fața ochilor ei imagini traumatizante din copilărie și adolescentă.
Femeia a fost martoră în moment când tatăl ei a vrut să îi înjunghie mama. Totodată, același părinte abuziv a fost la un pas să-i omoare copilul nou-născut. ”În fiecare seară îmi vin amintirile neplăcute. Nu pot să uit bătăile și umilințele. Asta deși iau medicamente, nu pot să mă liniștesc”,a povestit Rodica pentru Star Popular.
„Nu am fost un copil iubit și dorit, nici eu și nici frații mei. Am avut parte de abuzuri grave, mai ales emoționale. Am fost bătută până mă scăpam pe mine, s-a întâmplat de mai multe ori acest lucru. Mă bătea cu cureaua de la motopompă. Dădea în mine ca un animal”, a povestit Rodica Mitran.
A încercat să îi ucidă copilul
Ea a mai povestit că la un moment dat a reușit să își înfrunte tatăl, într-o situație limită. „Fetița avea un an când el a luat-o de picioare și a vrut să o trântească de pereți, să o omoare. Am țipat ca un animal. M-am repezit la el și mi-am luat copilul”,a mai spus Mitran.
Interpreta mai spun spune că atunci când se gândește la copilărie îi vin în cap nu doar abuzurile ci și sărăcia în care a crescut. Din cauza situației sociale, cei mici erau obligați să muncească cot la cot cu mama lor, în timp ce tatăl lor dormea. ”Munceam și eu în vacanțe, eram obligați de tata. Noi munceam cu mama și tata stătea și dormea. A fost extrem de degradant, umilitor, am încasat multă bătaie”,a mai spus Rodica.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *