Drama fara sfarsit pentru artista Marcela Fota. Primeste inca o lovitura crunta de la viata 😢😢😢

Marcela Fota a vorbit despre ziua morții soțului ei şi a făcut dezvăluiri cutremurătoare. În acea zi, Ninel a plecat să rezolve o problema la Taxe și Impozite, iar atunci au început problemele

Artistă vorbit despre aceste lucruri în platoul emisiunii Acces Direct unde a venit alături de sora sa.

Marcela Fota, despre ziua morții soțului ei
Cântăreaţa a povestit despre ziua nefastă în care şi-a pierdut persoana iubită cu lacrimi în ochi.

“Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a povestit artistă, la “Acces Direct”.

Marcela a dezvăluit că soțul său a suferit un infarct chiar în timp ce stătea în picioare, la centrul de fotocopiere a documentelor. Un cadru medical a intervenit imediat, dar nu l-a putut salva.

„În momentul în care căzuse nu mai erau șanse, însă noi ne legăm de orice. Când i se dădeau acele doze de adrenalină și i se mișca abdomenul noi ne legăm de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă privește și că aude”, a fost dezvăluirea cutremurătoare făcută de Marcela Fota.

Marcela Fota a vrut să-și dezgroape soțul
Marcela Fota a vorbit despre ziua morții soțului ei, iar sora ei a făcut şi ea o declaraţie extrem de dureroasă.

„Mi-a spus Marcela că a fost la cimitir și voia să desfacă locul acela unde este el, să-l mai vadă o dată…”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu.

”Credeți-mă, niciodată nu am trecut prin așa ceva în emisiunile pe care le-am făcut până acum, prin astfel de clipe grele. Vă doresc din tot sufletul putere, să mergeți mai departe…Multă sănătate, putere să vă creșteți copiii. Să aveți parte de lumină, împlinire. Ați trecut destul prin greutăți. Ar trebui să aveți parte de liniște”, a fost mesajul Mirelei Vaida pentru cele două artiste.

Cine este Marcela Fota
Marcela Fota, celebra interpreta de muzică populară, îşi are rădăcinile din comună Melineşti, judeţul Dolj. Aici s-a născut şi tot aici a trăit o bună bucată de vreme, într-o familie cu 5 copii. Prin prisma faptului că una dintre surorile artistei mai mare cu 8 ani era mai mereu prezentă pe scena muzicii populare şi de acolo prin televizor sau prin intermediul radioului direct în casa părintească, Marcela spune că a crescut pe cântecele Marianei Ionescu Capitanescu. Tot sora mai mare i-a fost mereu model de femeie, de artistă şi de mama, dar şi că o mamă care i-a purtat mereu de grijă.

De curand, Marcela Fota a vorbit despre ziua morții soțului ei şi a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *