Dramă în familia fostului președinte, Traian Băsescu!

Momente cumplite în familia fostului președinte Traian Băsescu, fiica acestuia mai mare, Ioana, fiind, acum, îndurerată până peste poate de cele petrecute.

Mai exact, Ioana Băsescu nu reușește să treacă peste plânsetele băiețelului pe care îl are, motivul fiind legat de dispariția subită a motanului pe care îl aveau.

Nu s-a mai întors motanul copilului acasă.

Era o pisică foarte, foarte blândă, iar pe aici, pe la noi, prin zona Izvorani, trece foarte multă lume, mai ales în perioada weekend-ului. De o săptămână îl căutăm disperați, chiar avem nevoie de ajutor. Sperăm că l-a luat cineva, probabil nu știa că este al altcuiva, dar sperăm din tot sufletul să îl aducă înapoi.

Noi, deja, am

anunțat toți vecinii din zonă, toți paznicii, dar bănuim că l-a luat careva care pleca spre București. Dar copilul plânge după el, motanul era parte din familie deja, de aceea sperăm să ne ajute cineva… Pentru că nu ar fi dispărut din senin”, ne-a spus, vizibil afectată de evenimente, Ioana Băsescu.

Motanul familie Băsescu și partenerul de joacă al lui Radu, băiețelul de șase anișori al

Ioanei, are blana deschisă la culoare, lungă, zona capului și coada fiind mai închise însă. ”Tot ce sper acum este să îl revedem pe motan acasă, știu că toți am fi fericiți până peste poate, iar Radu s-ar mai liniști și el, pentru că erau foarte apropiați”,ne-a mai spusIoana Băsescu .

Băsescu are un copil din mariajul cu Radu Pricop
Ioana Băsescu s-a căsătorit a doua oară în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit mama lui Radu, băiețelul celor doi. De-a lungul ultimilor ani, Ioana Băsescu a devenit extrem de discretă, preferând să se ocupe în principal de familie și de canbinetul notarial pe care îl deține.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *