Drama lui Nadine. Prezentatoarea TV a suferit enorm..

Dacă o privești pe Nadine, n-ai zice că are 42 de ani, ci 22, și asta fiindcă e mereu veselă, spumoasă și plină de energie… Dar nu mulți știu că a trăit și experimentat cât alții într-o viață. Experiență din care le împărtășește acum și telespectatorilor, la TVR 1, în emisiunea ce îi poartă numele.

E mereu cu zâmbetul pe buze în emisiunea pe care o prezintă la TV, dar a trăit o dramă. În 2008, Nadine a primit o veste extrem de dureroasă: sora vedetei, Ana Voindrouh (29 de ani), a murit după ce s-a aruncat de la etajul zece al blocului din Capitală unde și-a petrecut copilăria. Tânăra de 29 de ani plonjase de la etajul zece și se zdrobise de caldarâm, în grădina din față imobilului.

Acum, Nadine a oferit un interviu exclusiv pentru VIVA! în care a vorbit despre pierderea surorii.

Știu că, pentru tine, este un subiect delicat, dar… cum ai reușit să depășești momentul pierderii surorii tale?

Era un subiect delicat, acum înțeleg că a fost o situație de viață care mi-a aparținut tangențial. Am fost martorul vieții ei și i-am internalizat destinul. De aceea nu puteam vorbi pe această temă. Omul care am fost a colapsat atunci. Sistemul mi-a fost copleșit și am cedat. M-am dus imediat la psiholog, pentru că nu puteam metaboliza acea realitate.

Terapia m-a ajutat enorm. Sunt recunoscătoare informației pe care am primit-o atunci la nivel intern de a mă duce la terapie. Terapia m-a ajutat să pun situație cu situație, una lângă cealaltă, ca să fac un fir logic al lucrurilor. Acum am înțeles că suntem martorii destinelor unor oameni pe care îi iubim dincolo de cuvinte, însă suntem doar martori.

Fiecare ființă cu destinul ei. Venim separați, însă venim dintr-un întreg. În meditație, fac conexiunea cu întregul. Când faci conexiunea cu întregul, se schimbă narațiunea situației.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *