Drama neștiută a Andrei. Artista a trecut prin momente grele. ”Am izbucnit în plâns”

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, fanii tind să creadă că

totul este doar roz în viața sa. Ei bine, lucrurile nu stau deloc în acest fel, pentru că îndrăgita artistă a trecut prin momente extrem de grele, în urmă cu ceva timp.

Andra a început să plângă pe scenă

Andra este o artistă completă, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu o carieră în plină ascensiune și cu

o familie de vis, viața ei pare perfectă. Însă bine am spus pare, pentru că lucrurile nu stau deloc așa.

Recent, artista și soțul ei au anunțat că au fost testați pozitiv cu coronavirus. Din fericire, starea lor nu a fost una gravă, astfel că au putut rămâne la domiciliu timp de 14 zile.

Asta nu este tot, însă, pentru că artista a trecut printr-o durere mult mai mare, în urmă cu câțiva ani. Atunci simpatica artistă a suferit enorm din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat mama sa.

La vremea respectivă, Andra a fost doborâtă de durere. Cel mai greu i-a fost pe scenă, acolo unde trebuia să fie mereu veselă și zâmbitoare.

Cu toate astea, la un moment dat, în timp ce interpreta o piesă de suflet, artista a început să plângă.

Artista a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei

Și pentru că este mereu foarte apropiată de publicul său, Andra a și povestit, în urmă cu ceva timp, experiența grea prin care a trecut.

„Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus

medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură.

Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama aveam o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul «Lucru mare-i omenia». Cântam o melodie, «Drumul vieţii ne desparte», şi spun sincer am izbucnit în plâns.

Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost.

Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a declarat Andra la o emisiune tv, în urmă cu ceva timp.

Acum, soarele a răsărit în viața frumoasei artiste, iar problema de sănătate pe care mama sa a avut-o a trecut.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *