Drama neștiută a lui Vali Vijelie! Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct: ”De atunci nu îmi mai sărbătoresc ziua”

Se numără printre cei mai iubiți maneliști din România, dar este marcat de o dramă profundă!

Vali Vijelie a izbucnit în lacrimi, în direct! Ce s-a întâmplat fix de ziua de naștere a artistului, în urmă cu mai mulți ani?

Vali Vijelie nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială unul dintre cei mai apreciați maneliști din România.

O voce de aur și un timbru aparte, cu toate că îl vedem mereu cu zâmbetul larg pe buze, artistul ascunde o mare durere în suflet.

Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, Vali Vijelie și-a deschis sufletul și a fost mai sincer ca niciodată.

Drama neștiută a lui Vali Vijelie! Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct

Întrebat dacă timpul a alinat durerea pierderii părinților săi, Vali Vijelie și-a amintit totul despre cel mai trist moment din viața sa.

Face cu greu față pierderii celor mai importanți oameni din viața sa, mai ales că mama sa s-a stins din viață fix de ziua lui de naștere.

Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct și abia și-a putut stăpâni emoțiile când a vorbit despre cea care i-a dat viață.

În plus, din acel moment, manelistul a renunțat să-și mai serbeze zilele de naștere.

”Nu! Nu a alinat! O să spun de ce. Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere.

Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și… mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci… nu-mi mai fac ziua.”, a povestit Vali Vijelie cu ochii în lacrimi, în cadrul unei emisiuni TV.

Vali Vijelie: ”Nu am fost supărat pe Dumnezeu la moartea mamei”

Totodată, Vali Vijelie a ținut să precizeze că nu a fost niciodată supărat pe Dumnezeu pentru moartea mamei sale. Dacă ar fi fost după el, ar fi dat orice ca ființa iubită să trăiască o veșnicie, însă, destinul a avut alte planuri pentru ea.

”Nu, nu am fost supărat pe Dumnezeu la moartea mamei. Nu ai cum să te superi pe Dumnezeu.

Nu am cum să fac asta niciodată, pentru că, din punctul meu de vedere, dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta se întâmplă tuturor, nu numai la mine”, a mai adăugat manelistul.

O altă dramă care l-a marcat profund a fost și moartea tatălui său. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre decesul tatălui său,

dar mai ales, despre faptul că a fost nevoit să meargă la o petrecere, imediat după ce și-a condus părintele pe ultimul drum. De asemenea, Vali Vijelie şi-a pierdut şi fratele de doar 16 ani.

”Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de rSfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la

Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *