Drama neștiută trăită de Nicole Cherry!

Nicole Cherry nu va uita niciodată drama prin care a trecut anul trecut, în timpul unui concert. Artista s-a confruntat cu o situație teribilă, care i-au afectat prestația.

Drama neștiută trăită de Nicole Cherry!
Artista, momente teribile la un concert!
Nicole Cherry este o prezență încântătoare pentru oricine. Frumoasa șatenă este plină de viață, iar frumusețea și zâmbetul sincer fac furori în orice moment. De la adolescenta rebelă cu codițe împletite, cântăreața a devenit o femeie superbă și seducătoare. În ceea ce privește cariera muzicală, Nicole Cherry a „rupt” topurile muzicale din România cu piesele sale care au ajuns hit-uri în cel mai scurt timp.

Artista știe că pentru a avea succes este nevoie de concentrare și dedicare maximă, iar ambiția și talentul au adus-o în ochii publicului, care o îndrâgește enorm. Spectacolele făcute de Nicole Cherry sunt de senzație și greu de uitat, motiv pentru care se bucură și de un număr atât de mare de fani care o urmează peste tot. Totuși, cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare un moment teribil de la unul dintre concertele sale, pe care nu îl va da uitării niciodată.

Frumoasa șatenă și-a provocat internauții la unul dintre cele mai populare trend-uri de pe Internet în moment de față, acela în care fanii provoacă vedetele să posteze imagini cu tot ce doresc ei. Astfel, unul dintre admiratori i-a cerut lui Nicole Cherry să publice o imagine în care aceasta era tristă și nimeni nu știa. Fotografia postată de cântăreață este din timpul unui concert din 16 august 2019, când aceasta abia a reușit să cânte.

Artista suferise o pierede teribilă, după ce în urmă cu 3 zile bunica sa murise. Durere încă era prezentă în sufletul lui Nicole Cherry, însă aceasta este o profesionistă și nu a lăsat ca tristețea sa să ajungă la publicul ei, ci din contră, le-a oferit un spectacol de excepție. Ba mai mult, concertul a fost dedicat în întregime bunicii sale, care a avut un impact enorm în viața tinerei artiste.

„Bunica mea murise fix cu 3 zile inainte ca eu sa am concert si a fost extrem de greu sa cant. Dar i-am dedicat ei concertul.”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *