Dramele continuă în viața Gabrielei Cristoiu! Vedeta este în doliu, după ce ..

Gabriela Cristoiu pare urmărită de ghinioane! După ce a avut numeroase probleme de sănătate, „fata de oraș” a avut parte de o nouă dramă. Iubitul milioanr, cu mulți ani mai în vârstă, cei drept, a murit, infectat cu noul coronavirus. Tot ce i-a rămas acum vedetei de făcut este să se bucure de averea pe care bărbatul i-a lăsat-o.

  • Gabriela Cristoiu este urmărită de drame
  • Iubitul milionar i-a murit de coronavirus
  • Cu ce a rămas diva în urma relației

Gabriela Cristoiu este una dintre vedetele care nu au avut parte de foarte multe momente frumoase în viața ei. După moartea tatălui, problemele de sănătate nu i-au dat pace, și nu o dată și-a speriat fanii cu mesajele ei cotroversate, care dădeau de înțeles că vrea să își pună capăt zilelor.

Gabriela Cristoiu este în doliu

Acum, când chiar credea că viața ei s-a liniștit și că poate să fie în sfârșit fericită alături de un bărbat, mai în vârstă decât ea, ce-i drept, acesta a părăsit-o mult prea devreme, răpus de coronavirus.

La vârsta de 65 de nai, iubitul milionar al Gabrielei a manifestat simptome ușoare ale bolii, după cum chiar vedeta a declarat la Showbiz Report.

„Nu m-aș fi gândit vreo dată că un om pe care îl cunosc eu o să moară. A avut niște siptome foarte ușoare. O săptămână nu am putut să trec peste, eu nu am cunoscut pe nimeni care să aibă coronavirus. Mă gândesc că poate puteam să fac ceva, poate eu sunt vinovată”, a declarat, printre lacrimi, Gabriela Cristoiu.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristoiu cu iubitul milionar

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, și chiar dacă la acea vreme milionarul locuia în America, acest lucru nu l-a oprit din a zbura până în România pentru a o întâlni pe „fata de oraș”.

„Știu că a murit ândindu-se la mine, voia foart emult să fim împreună și eu l-am cam respins. Nu sunt genul care să vrea bunuri. Știu că mi-a lăsat o casă în Florida,d a rnu știu ce să fac și cum să procedez. Încă nu îmi vine să cred”, a mai adăugat Gabriela.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *