DREPTATE STRÂMBĂ ÎN CAZUL UNEI FETE VIOLATE DE TATĂL EI VITREG. INDIVIDUL A PRIMIT 7 ANI DE ÎNCHISOARE LA 14 DE LA PRODUCEREA AGRESIUNII

Un bărbat român a fost condamnat la 7 ani de pușcărie, după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de aproximativ doi ani. Marian Barbu a primit pedeapsa pentru viol într-un tribunal italian, pentru că acolo s-a întâmplat totul.

Acum, individul a fost făcut „pachet” și trimis să execute pedeapsa în România, în urma unei sentințe emise de Curtea de Apel Iași, scrie bzi. Faptele îngrozitoare ale bărbatului au ieșit la iveală după ce fetița a povestit ceea ce i s-a întâmplat. Acum, procurorii ieșeni au cerut ca individul să fie adus în România, pentru a-și ispăși pedeapsa.

„Instanța admite sesizarea privind transferarea persoanei condamnate Marian Barbu, în vederea executării pedepsei închisorii într-un penitenciar din România, formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. Dispune recunoașterea sentinței Tribunalului Ordinar din Latina, modificată prin hotărârea Curții de Apel din Roma, prin care cetățeanul român Marian Barbu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, pentru viol.

Dispune transferarea persoanei condamnate, în prezent deținută în Italia, într-un penitenciar din România, pentru continuarea executării. Deduce din durata pedepsei perioada privării de libertate deja executată în legătură cu pedeapsa menționată, respectiv 529 de zile”, au precizat recent magistrații din cadrul Curții de Apel Iași.

Coșmarul a durat peste 2 ani
Se pare că bărbatul a abuzat sexual fata și l-a lovit în repetate rânduri pe fratele ei mai mic. „Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, condamnatul a constrâns-o în mod repetat pe minora sub 14 ani T.B., fiica concubinei lui, să întrețină relații sexuale orale si anale.

Inițial, Marian Barbu a fost condamnat la 9 ani de închisoare de Tribunalul Ordinar din Latina. Mai apoi, individul a contestat sentința. Curtea de Apel Roma a admis cererea lui Barbu și i-a redus pedeapsa la 7 ani de pușcărie. Asta, deoarece s-a constatat împlinirea termenului de prescripție a răspunderii penale pentru infracțiunea de rele tratamente în familie.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *