După ce mama lui a murit, un tânăr de 18 ani a inventat un sutien care ar putea salva milioane de femei

Dumnezeu este în tristețe și în râs, în amărăciune și în bucurie, iar de această dată, din necazul unui tânăr de 18 ani a creat bine nu pentru un om, ci pentru milioane. Este vorba despre un băiat, pe nume Julian, care a aflat la doar 13 ani că mama lui este diagnosticată de cancer.

Între timp, acesta a trebuit să mai suporte și vestea celui de-al doilea diagnostic. Astfel, a decis să facă un pas pentru a se asigura că alte familii nu ar trebui să-și facă facă griji în această privință. La vârsta de 18 ani, Julian a inventat un sutien care ar putea schimba diagnosticul medical.

După ce mama lui a murit, un tănâr de 18 ani a inventat un sutien care ar putea salva milioane de femei

Se numește Higia Technologies și a fost inventat cu ajutorul altor trei prieteni de ai lui, iar obiectivul era simplu. Sutienul este conceput pentru a prinde cancerul în primele sale etape și pentru a permite familiilor să se pregătească pentru ce urmează.

Sutienul este conceput pentru a prinde cancerul în primele sale etape

Mama lui Julian și-a pierdut ambii sâni în lupta cu cancerul, dar a reușit să scape. Și, pentru că băiatul știa fiecare pas al bolii, a venit cu o invenție care ar putea stopa valul de cancer de sân. Sutienul include peste 200 de senzori care sunt proiectați pentru a detecta și cele mai mici schimbări ale sânilor.

Mama lui Julian și-a pierdut ambii sâni în lupta cu cancerul, dar a reușit să scape

Acesta trebuie purtat timp de 60-90 de minute în fiecare săptămână și poate detecta modificări ale temperaturii, texturii sânilor și culorii. Totul are sens, căci tumorile modifică fluxul sanguin,

iar invenția este concepută pentru a observa schimbările. Rămâne de văzut dacă acest sutien va ajunge în lume, dar, până atunci, munca lui Julian și a prietenilor săi este de aplaudat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *