DUPĂ CE S-A IUBIT CU GABI BĂDĂLĂU, DANIELA CRUDU A RĂSPUNS LA O ÎNTREBARE INTIMĂ DESPRE AFACERIST:

Daniela Crudu, una dintre fostele iubite ale lui Gabi Bădălău, a fost provocată să răspundă la o întrebare intimă despre afacerist. Potrivit declarațiilor sale, milionarul preferă doar femeile, însă, Claudia Pătrășcanu susține că acesta are alte orientări sexuale. Cântăreața și fostul partener au doi copii împreună.

Daniela Crudu a negat că afaceristul Gabi Bădălău are alte orientări sexuale

Povestea de iubire dintre Daniela Crudu și Gabi Bădălău s-a încheiat aproape la fel de repede precum a început, însă, ei au rămas în relații bune. Invitată în platoul de la “XNS”, bruneta a susținut că afaceristului nu-i plac și bărbații.

“Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a precizat fosta asistentă TV în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu susține însă contrariul în legătură cu acest subiect din viața intimă a lui Gabi Bădălău. În plus, artista îl acuză în continuare pe tatăl băieților săi că îi neglijează, că îi pune în pericol și că folosește anumite substanțe interzise.

“El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a declarat fosta parteneră a lui Gabi Bădălău la “Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, cununie de Valentine’s Day 2015

Claudia Pătrășcanu a devenit soția lui Gabi Bădălău pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. De mai bine de doi ani, cântăreața și afaceristul sunt în divorț și se luptă și pentru custodia celor doi copii.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *