Ea e romanca care a uimit Italia. A primit 100.000 de euro de la batranul pe care-l ingrijea! Ce facea pentru el a spus familiei abia pe patul de moarte

Mari controverse aparute intre o romanca si familia batranului pentru care lucra si pe care il ingrijea de ani de zile. Potrivit Il Resto del Carlino, este vorba despre un barbat in varsta de 94 de ani, care, i-ar fi dat femeii, de-a lungul timpului, sume care au ajuns la un total de 100.000 de euro. Romanca a primit acesti bani pe langa salariu.

Familia italianului este enervata mai ales ca inainte de a muri, omul le-ar fi spus rudelor ca singura care il apreciaza si are grija de el este romanca si ca ei asteapta doar sa il mosteneasca, potrivit Pro Tv. In prezent, fiica si nepotul batranului au apelat la un avocat, si o acuza pe romanca in varsta de 43 de ani de faptul ca si-a insusit sume necuvenite, profitand astfel de starea barbatului in varsta, care era vulnerabil. Mai mult, procurorii din Pergola au deschis o ancheta chiar inainte de decesul nonagenarului.

Tragi-comedia a inceput in 2013, an in care chiar fiica italianului a angajat-o pe femeie pentru a avea grija de tatal ei. Romanca a stat langa acesta zi si noapte, dar, in noiembrie 2017, a anuntat ca nu mai poate continua deoarece a primit o alta oferta de munca. Acestea in timp ce mostenitorii batranului o acuza ca a devenit mai ostila fata de rudele lui.

Ulterior, spun rudele, nonagenarul le-a dezvaluit sumele cu care a ajutat-o pe romanca – 10.000 euro pentru interventii stomatologice, 5.000 pentru o masina etc. In total, i-ar fi dat 100.000 de euro. Magistratii vor decide acum daca romanca sau mostenitorii italianului au dreptate

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *