Ea este Ana, femeia omorâtă de o haită de câini în Bucureşti: “Prea crud destinul acestui om!

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă, în această dimineaţă, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător şi în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. La acea vreme, tânăra a reuşit să scape cu viaţă, chiar dacă a fost transportată de urgenţă la spital.

În această dimineaţă, Ana a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini.

Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

O veste tragica, din pacate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa castige in fata destinul Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte”, a fost mesajul de adio lăsat pe Facebook de un prieten.

De asemenea, echipa sportivă la care Ana era membră a postat un mesaj de condoleanţe pe aceeaşi reţea de socializare.

“Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceeași câini (se pare)…..Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoastere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat cateva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont Bucuresti.

laur