El 28 de ani, ea 46! Camelia și Marian trăiesc o iubire interzisă! Bărbatul, în lacrimi din cauza familiei lui:

Camelia și Marian trăiesc o dragoste interzisă. Cei doi îndrăgostiți nu-și mai găsesc liniștea din cauza familiei bărbatului care nu i-ar vrea împreună. Potrivit spuselor acestora, deși între ei există o diferență de vârstă de 18 ani, ei vor să fie lăsați în pace să-și continue povestea de iubire. Aflați la Acces Direct, tânărul a izbucnit în lacrimi, iar în ciuda faptului că rudele lui nu și-o doresc pe partenera sa, a cerut-o în căsătorie.

Camelia și Marian, dragoste interzisă!
Între ei este o diferență de 18 ani!
Dragoste interzisă între un cuplu de amorezi din cauza diferenței de vârsta

Pentru ei, dragostea nu are vârstă! Asta au demonstrat Camelia, o femeie în vârstă de 46 de ani, și Marian, un tânăr de 28 de ani. Bărbatul a povestit pentru Acces Direct că nu l-a interesat niciodată acest aspect și de când a văzut-o pe partenera lui pe rețelele de socializare, s-a îndrăgostit iremediabil.

„Părinții mei nu au fost de acord cu această relație dintre noi, din cauza diferenței de vârstă. Pe mine nu m-a interesat, că nu trăiesc cu frumusețea sau cu vârsta. Ne-am văzut prima dată pe Facebook, am simțit că vrea să fie alături de mine. E prima mea iubită”, a spus Marian pentru Acces Direct.

Camelia, de 46 de ani, și Marian, de 28, vor să se căsătorească în ciuda familiei bărbatului

Întrebat ce a atras-o la partenera lui, în ciuda diferenței de vârstă, Marian a mărturisit că i-a văzut sinceritatea chiar și prin fotografii. Tânărul a povestit că ar fi dus o viață chinuită și că ea este prima lui iubită, deoarece rudele lui l-ar fi ținut din scurt mereu.

„Am văzut sinceritatea pe fața ei. Am intrat pe profilul ei, am văzut că nu postează lucruri urâte. Eu am 30 de ani. Părinții mei sunt despărțiți. Am fost crescut de bunicii mei. Nu am avut un trai decent. Am fost lăsat la cămin. Am rămas în custodia bunicului și a unui unchi de-al meu. Mama mea mă ajuta când aveam nevoie. Am fost ținut din scurt de către unchii mei”, a continuat el.

Camelia este și ea la fel de îndrăgostită, chiar dacă este conștientă că are un băiat de vârsta iubitului ei. Femeia a mărturisit că a mai fost căsătorită în trecut, timp de 20 de ani, iar acum se află în proces de divorț cu fostul ei soț.

„I-am zis că am un copil de-o vârsta cu el. Eu am o vârstă. Am 5 copii în total. Sunt despărțită de 9 ani de tatăl copiilor, după o căsnicie de 20 de ani. A fost un bețiv, un puturos. Am dus o viață foarte urâtă cu el. Nu am divorțat, că abia anul trecut am băgat actele de divorț”, a transmis Camelia.

Întrebată ce părere au avut cei cinci copii ai ei despre relația cu tânărul, Camelia a mărturisit că urmașii ei au acceptat până la urmă ideea, deoarece și ea trebuie să-și refacă viața.

„Le-a convenit, nu le-a convenit, până la urmă copiii au acceptat să-mi refac și eu viața. Minorul de 14 ani locuiește cu mine. Fetele sunt căsătorite”, a continuat ea.

În numele iubirii, Marian nu s-a sfiit și i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste Cameliei chiar în văzul tuturor. Vizibil emoționat, bărbatul nu și-a mai putut controla lacrimile, i-a sărutat mâna și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, spunând că e în stare să-și lase familia pentru ea.

„Camelia, te iubesc foarte mult. Am ajuns la această emisiune ca să dovedesc tuturor oamenilor cât de mult te iubesc. Tu ai fost prima mea dragoste, pentru mine ești și mamă și tată. Au fost clipe când am plâns la telefon. Vrei să fii soția mea? Doar moartea ne va despărți. Am ales să las familia mea”, i-a spus Marian iubitei lui.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *