El e inlocuitorul lui Emi Pian. Cine va conduce clanul Duduienilor

Moartea fulgeratoare a lui Emi Pian a starnit o reala problema in randul clanului Duduianu, deoarece toata lumea s-a intrebat cine va prelua, acum, functia de lider, dar si cine trebuie sa se ocupe de banii pe care trebuie sa-i recupereze, avand in vedere faptul ca Emi Pian nu a lasat niciun testament scris, ci doar unul verbal.

Faptul ca Emi Pian nu a lasat niciun testament in functie de care sa se poata ghida familia lui, in eventualitatea in care acesta ar muri, tragedia din clanul Duduienilor a lansat numeroase semne de intrebare.

Asadar, dupa moartea lui Emi Pian, se pare ca fratele interlopului este cel care a preluat conducerea, dupa cum anunta huff.ro.

”Testamentul e clar si nimeni nu-l incalca. Chiar daca nu facem hartii de testament, noi tiganii stim legile noastre. Nu te poti duce la notar sa faci testament ca banii nu stau in banca sau casete de valori, banii stau in casa la noi. Asa va face si familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea si va trece la recuperat toti banii”, a mentionat un apropiat al clanului pentru sursa citata.

In urma cu jumatate de an, Remus Minca, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Nat, i-a amenintat public pe fratii Pian atunci cand a aflat ca acestia l-ar fi imprumutat cu dobanda pe fiul sau, de doar 18 ani.

Astfel, Nat Minca era furios pe motiv ca unii dintre membrii clanului Pian, Emi si Gratian, i-ar fi dat bani cu camata fiului sau. Dupa ce a spus ca nu are de gand sa le plateasca niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, ca, in caz de nevoie, pentru ”copilul sau” este in stare ”sa-i impuste ca pe iepuri” pe cei care profita de lipsa de experienta a fiului lui.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.