El e presupusul criminal al fetiței ucise și incendiate în Arad! Cum s-a fotografiat tatăl vitreg alături de minoră

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad a fost reținut. El e principalul suspect al crimei îngrozitoare ce a avut loc în urmă cu două zile. Iată cum se fotografia cu minora înainte de tragedie.

După lungi cercetări privind identitatea copilei de cinci ani, găsită moară și incendiată pe un câmp din Arad, fără membrele inferioare, iată că anchetatorii au aflat cine e de fapt.

Tatăl vitreg al fetiței e principalul suspect în acest caz, iar imediat acesta a fost reținut și audiat. El spune că nu i-a făcut niciun rău copilei, că nu el a fost cel care a omorât-o, ci ea a fost cea care s-a lovit singură în baie cu capul de podea

El poveste că se afla cu cei doi copii, un băiat de trei ani și fetița de cinci ani, acasă și încerca să le facă baie, iar într-un moment de neatenție fetița a căzut cu capul de podea, impactul fiind fatal. Atunci recunoaște că i-a luat trupul fără viață și l-a abandonat pe câmpul din zona cimitirului, dar fără să-i dea foc.

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise. Acum el va fi prezentat în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă

Persoana care a anunțat poliția cu privire la identitatea fetei ucise a fost chiar o rudă de-a familiei, asta după ce a văzut fotografia la televizor.

Astăzi va avea loc reconstituirea în apartamentul unde ar fi avut loc crima, iar mama minorei va fi și ea audiată. Copilul abia născut și cel de trei ani au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului.

laur