El este bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad.Cum a omorato pe fetiță?

Bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad este chiar tatăl ei vitreg, un tânăr de 23 de ani. Inițial le-a spus anchetatorilor că fata s-a a căzut în baie și s-a lovit la cap, dar mai apoi și-a recunoscut fapta. Oroarea s-a întâmplat în timp ce mama fetei era la spital și năștea cel de-al treilea copil.

El este criminalul fetiței din Arad

Tânărul a fost ridicat din pat de către mascații care au descins în locuința sa de la primele ore ale dimineții. Dormea liniștit după ce a ucis un copil. În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiști continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Inițial el le-a declarat anchetatorilor că moartea fetiței a fost un accident. El a povestit că a rămas acasă cu fetița și cu fratele ei în vârstă de 3 ani, și că ar fi vrut să le facă baie copiilor. La un moment dat, fetița ar fi alunecat, s-ar fi lovit cu capul de cadă și ar fi decedat, a povestit el. Apoi, ar fi pus trupul într-o valiză, pe care ar fi dus-o pe câmp.

Ulterior bărbatul și-a recunoscut fapta și a declarat că fetița era foarte agitată și avea chef de joacă, iar el a lovit-o cu capul de perete. Potrivit anchetatorilor, tatăl vitreg al victimei ar fi consumat droguri înainte de a comite oroarea.

Mama fetiței din Arad a fost audiată

Mama fetiței este și ea în vizorul oamenilor legii. Procurorii au suspiciuni că și ea este implicată, iar dacă se dovedește că a știut ce s-a întâmplat, ar putea fi incriminată pentru tăinuire. Reamintim că în momentul crimei, femeia era la spital unde năștea. Ulterior s-a întors acasă și nu s-a alertat în privința lipsei fetiței.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, bărbatul este în arest, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

laur