Elena Gheorghe, de urgență cu fiica ei, la spital. Ce a pățiți cea mică

Elena Gheorghe trece prin momente grele. Fiica ei, Amelie, este internată în spital, iar artista stă cu sufletul la gură secundă de secundă. După ce în urmă cu doar câteva zile cântăreața a fost nașă și s-a distrat până în zori, acum starea de sănătate a micuței ei o îngrijorează. Ce s-a întâmplat cu fetița artistei.

Elena Gheorghe este o artistă completă și își împarte timpul între viața de familie și cea profesională. Deși are un program încărcat, familia primează, iar de data aceasta trece prin momente grele. Artista suferă alături de fiica ei care este internată în spital.

Elena Gheorghe este activă pe rețelele de socializare șii mereu împărtășește cu fanii momente din viața ei. De data aceasta, artista le-a dat o veste tristă fanilor și asta din cauza faptului că fiica ei în vârstă de 5 ani, este internată în spital.

Cântăreața este și ea internată în spital cu cea mică și așteaptă ca problema de sănătate pe care cea mică o are, să treacă cât mai repede. Elena Gheorghe a postat în mediul online o fotografie cu mânuța celei mici și o perfuzie. Nu se știe despre ce problemă este vorba, însă poate fi o răceală de sezon.

laur