Elena Ionescu a mers la Poliție, în scandalul șantajului online! Artista a ajuns la capătul speranțelor! „Este ultima soluție”

Elena Ionescu a mers la Poliție din cauza scandalului în care a fost victima șantajului online. Vedeta a dezvăluit tot ce s-a întâmplat la „Mămici de pitici, cu lipici”, susținând că a ajuns la capătul speranțeor.

Elena Ionescu a mers la Poliție, în scandalul șantajului online!
Artista a ajuns la capătul speranțelor!
Elena Ionescu a trecut prin momente teribile! Vedeta a ajuns victima unui atac cibernetic, după ce contul ei personal de Instagram a fost spart de o persoană necunoscută. Ba mai mult, hacker-ul a șantajat-o pe artistă pentru suma de o mie de euro! Îm cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, bruneta a dezvăluit tot ce s-a întâmplat.

Disperată și fără puteri, Elena Ionescu a încercat tot ce s-a putut pentru a-și recupera contul de pe rețeaua de socializare, însă fără folos. Atacatorul online a reușit să îi fure toate datele și să se facă nevăzut. Potrivit declarațiilor vedetei, a fost sunată de pe un număr din Rusia, însă apelurile urmărite de autorități ar proveni de pe mai multe teritorii.

Elena Ionescu, noi dezvăluiri despre scandalul șantajului online

Ultima soluție pentru frumoasa cântăreață a fost să meargă la Poliție, întrucât specialiștii de la Instagram nu au putut să o ajute în această problemă gravă. Astfel, cu ultima speranță în suflet, Elena Ionescu a apelat la autoritățile din România pentru a-l descoperi pe atacatorul ei, care o șantajează constant.

„Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele. Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată. Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm.”, a spus Elena Ionescu.

Vedeta a trecut printr-un episod epuizant, oboseala și stresul spunându-și cuvântul. Deși a avut prietenii aproape, care au încercat să o ajute cu orice s-ar fi putut, problema vedetei nu a fost rezolvată, iar organele de poliție nu au reușit să ducă la capăt scandalul în care este implicată artista.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *