Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au despărțit?

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar cei doi au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului atunci când au devenit și părinți! De ziua lui de naștere au început să apară totuși zvonurile despărțirii, asta după ce afaceristul s-a fotografiat doar alături de fiica sa! Ce spune el despre despărțirea de Elena Udrea!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au pus fanii pe gânduri!
Au petrecut separat de ziua lui de naștere!
De cinci ani de zile viața Elenei Udrea s-a schimbat total, iar dacă a fost pentru o bună perioadă în afara țării și mai nimeni nu a știut prea multe detalii despre ea, iată că acum fostul politician s-a întors în România și se bucură din plin de viața cu Adrian Alexandrov!

Totuși, iată că în urmă cu doar câteva zile afaceristul și-a sărbătorit ziua de naștere, dar mare le-a fost mirarea tuturor fanilor săi atunci când a postat pe pagina lui de socializare o fotografie doar alături de fiica sa și a Elenei Udrea, micuța Eva Maria care a venit pe lume în 2018!

Mulți au ținut să-l felicite pe afacerist cu mesaje de ziua lui de naștere, dar mulți s-au întrebat ce se întâmplă de nu a apărut într-o imagine cu toată familia, așa cum făcea de obicei!

Ei bine, mai întâi de toate Elena Udrea a apărut singură prin parc în compania fiicei lor, după care tot singură cea mică a fost văzută doar în compania tatălui, de ziua lui de naștere, dar Adrian Alexandrov a ținut să lămurească cum stau de fapt lucrurile!

Primele declarații ale afaceristului despre separare

Într-adevăr, afaceristul a precizat că el și Elena Udrea sunt ”despărțiți”, dar asta doar de muncă, nu din cauza că s-ar fi certat. În aceeași zi au fost foarte ocupați și nu au reușit să se vadă prea mult, dar au petrecut împreună cu fiica lor acasă, pe seară, atunci când și-au terminat tot ce aveau de rezolvat!

„Nu, eu şi Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă aşteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte.

Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde şi locuim. Nu facem nimic special, decât muncă şi acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieşim, am evitat contactul cu oamenii şi am respectat regulile.”, a spus Adrian Alexandrov pentru Click.ro!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.