Este ştirea momentului despre Şerban Huidu Cu toţii s-au întristat când au aflat vestea

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară. Celebrul prezentator TV de la Cronica Cârcotașilor, iubita emisiune de la PrimaTV, se bucură de mare succes de mulți ani, dar se pare că a făcut o mare schimbare în viața lui. Nu va mai prezenta emisiunea care l-a consacrat, dar are planuri mari.

Șerban Huidu se retrage din echipa de prezentatori

Șerban Huidu este unul dintre prezentatorii de la Cronica Cârcotașilor, unul dintre cele mai iubite show-uri de la TV. Emisiunea l-a consacrat, pentru că de ani buni se află la pupitrul acesteia, dar se pare că a luat acum o decizie radicală în ceea ce privește implicarea lui în acest proiect.

Șerban Huidu a anunțat că nu mai prezintă emisiunea „Cronica cârcotașilor”, de la Prima TV. Decizia a șocat pe toată lumea, având în vedere că emisiunea are mare succes și audiența este una cât se poate de satisfăcătoare.

După plecarea lui, Șerban va fi doar producător. El nu a comentat prea mult acest subiect, dar a subliniat faptul că vrea să facă o schimbare în viața lui, în cariera lui și să demonstreze că are multe de făcut și în spatele camerelor. Astfel, a cerut ca decizia să-i fie respectată și promite multe surprize pentru cei de acasă.

Schimbări la Cronica Cârcotașilor

De la plecarea lui Mihai Găinușă, „Cronica cârcotașilor” a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, alături de Ioana Petric. Totuși, schimbările nu se opresc aici.

De anul acesta, pe lângă faptul că Șerban Huidu nu va mai apărea pe sticlă, Cronica Cârcotașilor trece printr-o mulțime de modificări. Pentru prima dată în 20 de ani, Cronica Cârcotașilor nu va mai fi difuzată miercurea de la ora 20.00, ci vinerea.

Mai mult, va mai apărea încă o bebelușă, pentru că una dintre ele se pregătește să nască. De altfel, s-au făcut o mulțime de îmbunătățiri pentru ca cei care urmăresc emisiunea să se bucure de cea mai bună calitate a imaginilor.

„Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a dezvăluit Şerban Huidu.

laur