EXCLUSIV | Imaginile care înlătură orice dubiu Cu cine l-am filmat pe Ștefan Bănică Jr după ce s-a anunțat că divorțează de Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva profită de timpul liber cu fiecare ocazie pe care o au și ies să se relaxeze în oraș cu prietenii apropiați. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, la ceas de seară.

În weekend, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au decis să iasă în oraș. Nu singuri, ci în compania unor prieteni apropiați, pe terasa unui restaurant din Capitală. Echipați corespunzător, cu geci groase, căciulă și șapcă, având în vedere noile măsuri impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au luat un ceai, la ceas de seară, pentru a se încălzi puțin.

Prima apariție după episodul „fără verighetă”

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au stat la povești cu prietenii lor, până le-a venit comanda, iar, la un moment dat, discuția a fost ”acaparată” de celebrul artist. Soția nu l-a scăpat din ochi pe Ștefan Bănică Jr. și i-a ascultat cu atenție fiecare istorisire. Ulterior, Lavinia Pârva a intrat în conversație și s-a întreținut cu restul persoanelor de la masă.

După ieșirea la ceas de seară, alături de amicii lor, cu care s-au simțit bine și au râs copios, cei doi soți s-au îndreptat spre casă. Este prima apariție în public a celor doi soți, după ce Lavinia Pârva s-a „afișat”, într-o poză, fără verighetă, stârnind diverse comentarii.

Lavinia Pârva a slăbit spectaculos

După ce a dat naștere primului ei copil, Lavinia Pârva a reușit să ajungă din nou la silueta pe care o avea înainte de sarcină. La aproape un an și jumătate de când a devenit mămică pentru prima oară, Lavinia Pârva este de nerecunoscut!

După ce a adoptat un stil de viață sănătos și a mers la sală, soția lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să slăbească spectaculos. Viața ei s-a schimbat radical de când a venit pe lume micuțul Alexandru, însă… Lavinia Pârva a vrut cu ardoare să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Iar, acum, ce-i drept, nici n-ai spune că este mămică! Vedeta poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani, după ce a adoptat un stil de viață sănătos și face Pilates.

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în toamna lui 2017. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, spunea soția artistului.

Ulterior, Lavinia Pârva l-a făcut tătic pentru a treia oară pe Ștefan Bănică Jr. în 2018. Iar viața celor doi s-a schimbat la 180 de grade de când a venit pe lume micuțul Alexandru.

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

„Nu am programat niciodată momentele importante din viața mea”

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…, a mărturisit Lavinia, în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *