EXCLUSIV| Laurette a povestit TOT despre relația ei cu Țiriac!

Laurette a început anul în forță. Au fost confirmate zvonurile despre ajutorul pe care omul de afaceri Ion Țiriac i-l acordă mereu apetisantei mulatre, chiar și acum, la filmările noului său videoclip. Laurette a dezlegat misterul pentru Ciao.ro și a făcut declarații exclusive în acest sens! Ciao.ro a aflat și ce relație are vedeta cu Magaye Gueye, atacantul de la Dinamo.

Laurette, ai început anul în forță! Cum ești acum? Ce ți-ai propus pentru 2021? Tragi tare cu muzica? Ai filmat un nou videoclip!

Am începutul anul frumos, liniștită și cu multă iubire. Multe proiecte atât pe plan sentimental cât și profesional. A fost un an sensibil și un an în care ne-am simțit bulversați, deprimați, furioși dar încet am început să ne revenim și să ne obișnuim cu necunoscutul. Un an în care am trecut prin toate stările posibile, de la agonie la extaz, disperare, tristețe, iubire, fericire, furie și împlinire, răbdare. Un an în care mi-am găsit liniștea în muzică, am lucrat la 3 piese, 3 videoclipuri noi care se bucură de succes în Africa, la radio.

S-a spus că Ion Țiriac te-ar fi ajutat și ți-a dat o mașină de 100.000 euro pentru noul clip. În ce relații ești cu omul de afaceri? Poți conta mereu pe ajutorul său?

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Care este de fapt adevărul relației dintre tine și Ion Țiriac?

Este o relație frumoasă de prietenie!

Cum l-ai descrie? Cum v-ați împrietenit, de fapt?

Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic.

Te-ai axat acum pe muzică, dar având în vedere că nu mai sunt evenimente, din ce câștigi și te întreții în această perioadă? E greu, e ușor?

Este adevărat că evenimente nu mai sunt, momentan lucrez la un proiect important, pregătesc deschiderea unui salon de beauty.

Ai petrecut în jacuzzi cu atacantul de la Dinamo, Magaye Gueye! Sunteți împreună acum? S-a scris că te-a cerut în căsătorie! Așa este? Ai acceptat? Urmează o nuntă?

Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București.

Ai o relație acum cu cineva care te face să te simți iubită și de care ești îndrăgostită, care îți oferă siguranță?

Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită.

Mai crezi în dragostea adevărată? Dar în căsătorie?

Iubesc atâta timp cât există iubire de ambele părți și simt. Apoi, dacă nu funcționează, fiecare e liber să meargă pe drumul său. Mi-aș dori o iubire cu multă pasiune, să arăt tuturor cât de mult iubesc, asta pentru că sunt o femeie romantică și plină de pasiune care are multă dragoste de oferit, însă pentru asta trebuie să găsești omul potrivit.

Ai făcut multe alegeri neinspirate în relațiile pe care le-ai avut? Ai vreun regret cu privire la trecutul tău amoros?

Nu regret nimic din trecutul meu, poate doar încrederea oferită unor oameni din viața mea, însă nu aș schimba nimic!

Pe ce anume te concentrezi acum?

În momentul de față mă concentrez pe afacerea pe care urmează să o deschid și muzică. Am filmat un nou videoclip, piesa se numește “Big girl”, se adresează fetelor frumoase și independente cărora le plac luxul și opulența, vacanțele și mașinile scumpe.

În rest, cu iubirea rămâne de văzut! Pentru asta nu garantează nimeni!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.