Făcea curăţenie. Brusc, a găsit o trapă în podea, de care nu ştia. A coborât şi… a divorţat imediat!

O trapă în podeaua casei a fost de-ajuns pentru ca un cuplu din America să divorţeze. Totul a început când femeia a demarat o curăţenie generală. A dat mai multe dulapuri la o parte, iar la un moment dat a observat ca şi cum un pătrat decupa podeaua din dormitor.

Ce a găsit femeia sub trapă, în Galeria Foto.

Soţia s-a chinuit să deschidă capacul

Evident, nu era niciun mâner montat, dar părea a fi o uşiţă ce coboară sub parchet. Cu ajutorul unor scule din garaj, americanca a reuşit să deschidă trapa, apoi a trăit un şoc. O scară ducea fix sub casă, unde părea a fi o nouă cameră de care ea nu ştia, deşi locuia acolo de 2 ani. A coborât… şi ce a descoperit? O zonă de relaxare foarte modernă, de lux, cel mai probabil o cameră de “evadare” pentru soţul ei.

Camera ascunsă a dus la divorţ

Făcea curăţenie. Brusc, a găsit o trapă în podea, de care nu ştia. A coborât şi… a divorţat imediat!

Femeia l-a confruntat pe soţul ei, iar acesta a recunoscut că a investit în acel subsol 10.000 de dolari pentru a mai evada de “gura” nevestei. Soţia s-a simţit jgnită şi dată la o parte din viaţa partenerului ei, astfel că şi-a anunţat “jumătatea” că pune punct căsniciei. Se pare că dragostea dintre ei a dispărut în momentul în care bărbatul a decis că se simte mai bine singur, decât în compania soţiei

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *