Făcea curăţenie. Brusc, a găsit o trapă în podea, de care nu ştia. A coborât şi… a divorţat imediat!

O trapă în podeaua casei a fost de-ajuns pentru ca un cuplu din America să divorţeze. Totul a început când femeia a demarat o curăţenie generală. A dat mai multe dulapuri la o parte, iar la un moment dat a observat ca şi cum un pătrat decupa podeaua din dormitor.

Ce a găsit femeia sub trapă, în Galeria Foto.

Soţia s-a chinuit să deschidă capacul

Evident, nu era niciun mâner montat, dar părea a fi o uşiţă ce coboară sub parchet. Cu ajutorul unor scule din garaj, americanca a reuşit să deschidă trapa, apoi a trăit un şoc. O scară ducea fix sub casă, unde părea a fi o nouă cameră de care ea nu ştia, deşi locuia acolo de 2 ani. A coborât… şi ce a descoperit? O zonă de relaxare foarte modernă, de lux, cel mai probabil o cameră de „evadare” pentru soţul ei.

Camera ascunsă a dus la divorţ

Făcea curăţenie. Brusc, a găsit o trapă în podea, de care nu ştia. A coborât şi… a divorţat imediat!

Femeia l-a confruntat pe soţul ei, iar acesta a recunoscut că a investit în acel subsol 10.000 de dolari pentru a mai evada de „gura” nevestei. Soţia s-a simţit jgnită şi dată la o parte din viaţa partenerului ei, astfel că şi-a anunţat „jumătatea” că pune punct căsniciei. Se pare că dragostea dintre ei a dispărut în momentul în care bărbatul a decis că se simte mai bine singur, decât în compania soţiei

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *